Dakwerken Pauwaert Philip, Knokke-Heist

Bij Dakwerken Pauwaert Philip kunt u terecht voor al uw dakwerken gerelateerde vragen. Wilt u een specialist op het gebied van Dakwerken? Twijfel vooral niet en neem contact op om te inventariseren wat Dakwerken Pauwaert Philip voor u kan betekenen. Voor onder andere: Platte daken, Dak herstellingen, Hellende daken, Roofing, Nieuwe daken plaatsen, Lichtkoepels plaatsen, Koper en zinkwerken, Goot werk óf Plaatsen van nieuwe dakplaten zit u bij Dakwerken Pauwaert Philip aan het juiste adres. Dakwerken Pauwaert Philip is gevestigd in Knokke-Heist, en helpt u graag voor uw dakgerelateerde klussen in en rondom deze omgeving.

De gepaste dakhuid voor uw huis

Is uw huis toe aan een nieuw dak, of is er renovatie nodig aan uw huidige dak? Dan staat de dakenspecialist Dakwerken Pauwaert Philip u van harte te dienst in omgeving Knokke-Heist. Dakwerken Pauwaert Philip heeft al meer dan 25 jaar ervaring in nieuwe daken plaatsen, geen vraag is dus te gek voor Philip Pauwaert! Weet u niet zeker welke roofing voor uw huis het beste is? Laat u vooral adviseren door de expert zelf. Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen. Ook voor prachtige lichtkoepels zit u bij Dakwerken Pauwaert Philip goed. Door het plaatsen van een lichtkoepel krijgt uw woonruimte Het kan uw woonruimte een geheel nieuwe uitstraling geven een geheel nieuwe uitstraling; meer licht is prettig voor uw gemoedstoestand en uw interieur komt er beter in uit. Laat u vooral adviseren over welke dakhuid het meest geschikt is voor uw huis.

Voor allerlei dak diensten kunt u terecht

Er is eigenlijk niets aan dakwerken dat Dakwerken Pauwaert Philip niet kan! De brede dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Nieuwe daken plaatsen
  • Dak herstellingen
  • Lichtkoepels plaatsen
  • Roofing
  • Koper en zinkwerken
  • Goot werk
  • Plaatsen van nieuwe dakplaten

Ook voor andere aanvragen kunt u gerust contact opnemen, Dakwerken Pauwaert Philip zal kijken wat hij voor u kan betekenen.

Specialist in daken in Knokke-Heist

Bedrijf Dakwerken Pauwaert Philip gevestigd in Knokke-Heist staat graag voor u klaar voor al uw vragen over dakherstel, dakrenovatie of plaatsen van nieuwe daken. Philip Pauwaert heeft al meer dan 25 jaar ervaring in dakwerken, vandaar dat Dakwerken Pauwaert Philip voor al uw vragen een antwoord paraat heeft. Laat u inspireren door de diverse projecten die Dakwerken Pauwaert Philip al heeft gerealiseerd heeft door op de website rond te surfen. Ook voor koper en zinkwerk aan uw dak moet u bij Dakwerken Pauwaert Philip zijn. De specialist komt graag bij u langs om te inventariseren wat er gedaan moet worden. Nadat er een plan van aanpak is gemaakt zal Dakwerken Pauwaert Philip zo snel mogelijk te werk gaan om uw wens te vervullen. Heeft u interesse in de dienstverlening van dakenspecialist Philip Pauwaert? Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.

169537001_s.jpg - Dakwerken Pauwaert Philip, Knokke-Heist

Adres

Ons adres:

Albertlaan 8 8300 Knokke-Heist

Internet:

-