Pedicure Stas Yvette uit Riemst voor een professionele medische pedicure

Zijn uw voeten toe aan een uitgebreide behandeling? Dan kunt u in Riemst terecht voor een medische pedicure bij Yvette Stas. Onze voeten zijn een belangrijk lichaamsdeel, maar er wordt vaak te weinig aandacht aan besteed. Daarom is wat extra zorg niet overbodig. Vooral bij aandoeningen zoals bijvoorbeeld een schimmelvoet, likdoorns of ingegroeide teennagels. Ook voor eelt behandelingen of voetverzorging voor diabetici kunt u terecht. Hierin is Pedicure Stas Yvette gespecialiseerd. Maak telefonisch een afspraak met Pedicure Stas Yvette voor een kwalitatieve voetbehandeling. Zij ontvangt u graag in haar zaak in Riemst voor een medische pedicure.

Voetbehandeling op maat

Uw schoen is een dichte, donkere en slecht geventileerde omgeving waarin uw voet een hele dag zit. Het kan niet anders dan dat dit gevolgen heeft voor uw voeten. Zo kunt u bijvoorbeeld last krijgen van likdoorns,  wratten, ingegroeide teennagels of kan een eeltbehandeling nodig zijn. Pedicure Stas Yvette verhelpt deze vervelende problemen voor u. Met meer dan 20 jaar ervaring staat ze bekend om haar goede diensten en kunt u altijd rekenen op een voetbehandeling op maat. Door met regelmaat uw voeten te verzorgen door voor een voetbehandeling te kiezen, voorkomt u ingrijpendere blessures in de toekomst.

Voetverzorging voor diabetici

Voor mensen met diabetes zijn voetklachten helaas veelvoorkomend. Diabetes kan er voor zorgen dat bloedvaten en zenuwen in uw voet beschadigd raken, wat kan resulteren in chronische wondjes die door diabetes moeilijk herstellen. In het ergste geval kan het zelfs leiden tot een amputatie. Onderschat niet het belang van tijdige voetbehandelingen bij diabetes. Pedicure Stas Yvette zorgt er voor dat uw voeten in goede gezondheid blijven. Yvette heeft veel ervaring en kan u hierdoor goed helpen bij een diabetische voet.

Dienstverlening Pedicure Stas Yvette

U kunt rekenen op een brede dienstverlening bij Pedicure Stas Yvette uit Riemst. Wanneer u last heeft van uw voet, is het verstandig zo snel mogelijk een afspraak te maken. Yvette helpt u onder andere verder met de volgende problemen:

  • Schimmelvoet
  • Likdoorns
  • Ingegroeide teennagels
  • Eelt behandelingen

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Pedicure Stas Yvette komt spoedig bij u terug. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

p2_5.jpg - Pedicure Stas Yvette, Riemst

Adres

Ons adres:

Bolderstraat 39 Riemst

Telefoon:
E-mail:

-