Specialist in ramen en deuren nodig? Deze vindt u bij R. Bax BVBA in Dessel Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist in ramen en deuren? Dan bent u bij R. Bax BVBA in Dessel aan het juiste adres voor de groot regio Antwerpen. Voor het plaatsen van ramen, plaatsen van deuren, plaatsen van knikarmschermen, plaatsen van terrasoverkapping, zonweringen buiten, vliegendeuren plaatsen en voorzetrolluiken plaatsen. De specialist in ramen en deuren en het plaatsen van aluminium ramen en PVC ramen plaatsen. Duidelijke afspraken, prima service, goeie prijs en perfecte afwerking, daar staat dit bedrijf om bekend. Zo kunt u ook lezen in de referenties die deze specialist van zijn klanten ontvangen heeft.

Specialist in ramen en deuren - R. Bax Bvba, Dessel

Specialist in ramen en deuren voor regio Antwerpen

Met als partner Windowmakers plaatst Bax alleen ramen en deuren voor professionele plaatsers. Plaatsers die het verschil maken door met producten van eigen bodem te werken. Als u kwaliteit wil, staat Bax ter beschikking met een sterk team. De passie van het team vertaalt zich in vakwerk, motivatie, expertise, maatwerk en gelukkige klanten. De punctualiteit vertaalt zich in perfecte organisatie, nauwgezette opvolging, stipte oplevering, transparantie en respect voor afspraken. Of u nu kiest voor aluminium ramen of voor PVC ramen, u neemt een beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren en Bax kan u uitstekend adviseren welke ramen en deuren het best bij u passen.

Rolluiken een andere expertise van R. Bax in Dessel

Rolluiken zijn een andere specialisatie van het team van Bax. En deze zijn op tal van manieren zeer nuttig en verhogen aanzienlijk het comfort van de eindgebruiker. Zowel op thermisch als akoestisch vlak bieden rolluiken een extra isolatie. In de zomer houden ze de zon en de hitte buiten, in de winter houden ze de warmte binnen. Ook straat- en omgevingslawaai wordt verminderd. Ter voorkoming van inbraak zijn rolluiken een uitstekend middel, en naast de extra privacy en maken ze dat u uw kamers kan verduisteren. Ideaal voor langslapers en zij die overdag kamers donker dienen te maken. Er is een nieuwe type inbouw rolluik en deze wordt volledig luchtdicht in de spouwmuur ingebouwd. Er is hiermee een oplossing gevonden om de isolatie te vervangen. Dit type rolluik ziet er esthetisch ook nog eens fantastisch uit. Vraag deze specialist naar meer informatie over al zijn diensten op het gebied van ramen, deuren en rolluiken.

De diensten op een rij voor de groot regio Antwerpen

Voor al uw projecten staat Bax voor u klaar. Wij nodigen u uit de referenties van de realisaties te lezen en contact op te nemen voor:

  • Plaatsen van ramen
  • Plaatsen van deuren
  • Plaatsen van knikarmschermen
  • Plaatsen van terrasoverkapping
  • Zonweringen buiten
  • Vliegendeuren plaatsen
  • Voorzetrolluiken plaatsen
  • Specialist in ramen en deuren
  • Plaatsen van aluminium ramen
  • PVC ramen plaatsen

Adres

Ons adres:

Bergenstraat 83, 2480 Dessel, België

Telefoon: