Repos et Repas in Kortrijk voor een heerlijke lunch, diner, koffie of gebak

Zin om romantisch te dineren met uw partner? Een sfeervolle lunch met de familie? Of een gezellig drankje met vrienden? Kom dan eens langs bij Repos et Repas. U geniet van versbereide, smakelijke gerechten die met zorg zijn bereid. En dat proeft u. Met mooi weer zit u buiten op het terras met fraai uitzicht en gemoedelijke sfeer, binnen kunt u genieten van de luxe en toegankelijke uitstraling van het interieur. Repos et Repas staat bekend om het gebruik van uitstekende, lokale producten. Of u nu wilt gaan lunchen, koffie drinken in een koffiehuis, of komt voor een snelle hap eten: u kunt terecht bij Repos et Repas. Zelfs voor een avondje uitgaan kunt u genieten bij het restaurant. Proef ook zeker een van de lokale bieren.

Voor een heerlijk diner

Repos et Repas biedt een breed aanbod van mooie gerechten, bereid met kwalitatieve ingrediënten. De chefs zorgen er voor dat u geniet van herkenbare smaken, maar toch net wat anders bereid. Dagelijks geeft het keukenteam nieuwe suggesties. Dit maakt het keuzeproces makkelijker en brengt u op nieuwe ideeën. Kies bijvoorbeeld voor een dagmenu van 18 euro met als voorgerecht een krokantje van brie kaas en framboosdressing, en een hoofdgerecht van een orloffbroodje bereid met kippengehakt, mozzeralla parmaham, boerenchampignonsaus, coulis van erwtjes en fijne puree. Naast het dagmenu zijn er nog velen andere diner opties. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk verse Zeeuwse mosselen.

Ook voor een snelle hap eten of koffie drinken

Ook kunt u terecht om heerlijk te lunchen. De authentieke gerechten met verrassende twist zorgen voor een onvergetelijke lunch. Zoals een tevreden klant stelt: “Authentiek en heel lekker: dat vleugje fusion zit in het durven combineren zonder dat het overheersend of afwijkend smaakt.” Ook kunt u koffie en gebak eten in de professionele tearoom. U vindt een breed aanbod van ambachtelijk bereide gebakjes. De koffie zorgt dat u terug wilt blijven komen.

Diverse mooie wijnen en andere dranken

Bij Repos et Repas vindt u een breed aanbod aan dranken. Wanneer u zoekt naar een passende drank voor bij uw gerecht geven zij graag advies. Op de wijnkaart staan mooie, kwalitatieve wijnen, die met aandacht zijn uitgekozen. Ook staan er goede en lokale bieren op de tap om uw avond compleet te maken. Of u nu komt om het koffiehuis te bezoeken, voor een snelle hap eten, een uitgebreid diner, of een avondje uitgaan: bij Repos et Repas geniet u gegarandeerd van de heerlijkste smaken.

Kom gerust langs aan de Engelse Wandeling 2 K17 in Kortrijk, of neem contact op voor een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

133949108_s.jpg - Repos et Repas, Kortrijk

Adres

Ons adres:

2 K17G, Engelse Wandeling, 8500 Kortrijk, België

Telefoon:
Internet:

-