Restaurant Blaffetuurken in Oostende, de hotspot voor een gezellige sfeer en een heerlijk gerecht

Zoekt u een gezellig visrestaurant in Oostende? Kom dan langs bij Restaurant Blaffetuurken. Blaffetuurken is een restaurant met een Frans Belgische keuken waar u kunt genieten van versbereide visgerechten. Proef een van de heerlijke à la carte gerechten of kies voor de specialiteit; geplette polderaardappel met garnalen. Bij dit restaurant met seizoensgebonden gerechten bent u gegarandeerd van een geslaagde avond. Het vriendelijke personeel bedient u met een glimlach. Kunt u geen oppas vinden voor uw viervoeter? Blaffetuurken is een restaurant toegestaan voor honden. Ook is Blaffetuurken een restaurant geschikt voor mindervaliden en een restaurant met een openbare parking. Neem gerust contact op.

159853141_177872340809588_7282361856631208145_n.jpg - Restaurant Blaffetuurken, Oostende

Een voortreffelijk diner uit de Frans Belgische keuken

Bent u een liefhebber van de Franse of Belgische keuken? Dan bent u bij Restaurant Blaffetuurken aan het juiste adres. Restaurant Blaffetuurken is gespecialiseerd in de Franse en Belgische keuken en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. Hier kunt u genieten van zowel klassieke als exclusieve en speciale gerechten. Om u de beste gerecht te kunnen bieden wordt er gewerkt met seizoensgebonden producten. De menukaart wordt maandelijks aangepast. Kom gerust langs om te genieten van een voortreffelijke maaltijd en laat u verrassen door de diepgaande smaken.

Een gezellige sfeer en de juiste wijn

Voor zowel jong als oud is Restaurant Blaffetuurken de hotspot voor een gezellige avond. Beleef de leuke sfeer binnen of neem plaats op het rustige en gezellige terras buiten. Het enthousiaste personeel staat voor u klaar om u zorgeloze avond te bezorgen en bedient u met een glimlach. In de middag kunt u aanschuiven voor een heerlijk lunchmenu en ‘s avonds bent u van harte welkom voor een voortreffelijk diner.  Elk gerecht wordt met zorg klaargemaakt. Kies de juiste wijn van de gevarieerde wijnkaart bij uw gerecht om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Diensten Restaurant Blaffetuurken

Voor een geslaagd diner met vrienden of familie is Restaurant Blaffetuurken de perfecte plek. Met de nodige passie en vakmanschap worden uw smaakvolle gerechten gemaakt en geserveerd. Restaurant Blaffetuurken biedt onder andere:

  • Menu van de Belg
  • een keuze menu
  • à la carte gerechten

Adres

Ons adres:

Visserskaai 39 8400 Oostende

Telefoon: