Heeft u ook zo een zin in een heerlijk avondje tafelen met vrienden, familie of uw geliefde? Dan bent u bij ons van Restaurant Stijnen aan het juiste adres! Wij zijn door de jaren heen geëvolueerd van tearoom naar een klassevol restaurant. De chef Thierry Blauwart werkt met enorm veel passie en ervaring in onder andere in Comme chez Soi en nu creëert hij met finesse, kennis en kunde onze verfijnde keuken. Wij werken met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten gecombineerd met creativiteit. Dit zorgt voor een mooi en harmonisch geheel. Ontdek onze menu’s en de wekelijkse lunch in ons stijlvolle restaurant te Dilbeek. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant!

Menu: Ontdek het menu samengesteld door chef-kok Thierry Blauwart. Het menu is beschikbaar van vrijdagavond tot zondagmiddag. Bekijk het maand menu op onze website.

Lunch: Heel de werkweek – met uitzondering van maandag – presenteert Restaurant Stijnen een overheerlijk lunchmenu, met elke dag andere gerechten om van te genieten. Kom langs en ontdek het lunch menu en geniet.

Feesten: Voor speciale gelegenheden kan u tot 40 personen terecht in Restaurant Stijnen. Er kan een aangepast menu worden aangeboden in overeenstemming met uw wensen. Restaurant Stijnen zorgt dat uw feest een onvergetelijk moment wordt.
Zijn er nog vragen of wenst u een tafel te reserveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Adres

Ons adres:

Ninoofsesteenweg 73 1700 Dilbeek

Telefoon: