Kom langs bij ’t Kriekske en verwen uw smaakpapillen! Dit gezellig restaurantje biedt u een uitgebreide kaart vol lekkers in een warme, ontspannen omgeving aan de rand van het Hallerbos.

Gezellig tafelen aan het Hallerbos, ook voor mindervaliden

’t Kriekske biedt voor ieder, jong en oud, een gezellige locatie om onder een heerlijke maaltijd lekker te genieten van de omgeving en elkaars gezelschap. U vindt de zaak aan het pittoreske Hallerbos. In de zomer kan u naar hartenlust genieten van deze mooie, groene omgeving op het grote zonneterras, waar kinderen zich ook naar hartenlust kunnen uitleven tijdens het wachten op de maaltijd. Tijdens de koude wintermaanden kan u binnen genieten van het gezellige, warme interieur. Gepaard hiermee gaat uiteraard een vriendelijke, vlotte bediening: kom langs en voel u direct welkom! De zaak is volledig rolstoelvriendelijk en heeft alle nodige faciliteiten voor mindervaliden.

Heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Uiteraard is dat alles niets waard zonder het fundament van een goed restaurant: een uitstekende keuken. Kom genieten van de heerlijkste klassieke gerechten of laat u verrassen door de suggesties van de chef, die iedere week veranderen. ’t Kriekske biedt het beste van de Belgische, Franse en Spaanse keukens en geeft er telkens haar eigen touch aan. Kom langs en geniet van een heerlijke steak, portie mosselen, salade of pasta! Beslist u graag op voorhand wat u eet? U vindt het menu ook online terug.

Uitgebreide wijnkaart en drankenselectie

Om uw maaltijd volledig af te maken krijgt u de keuze uit een ruime selectie aan heerlijke wijnen en andere dranken. Een lekkere frisdrank, een scherpe gin of een volle wijn? De keuze is aan u! Sluit zeker ook af met een lekker dessertje of een heerlijke koffie. De drankenkaart is eveneens terug te vinden op de website.

Loopt het water u al in de mond? Kom dan langs en geniet, of reserveer via de website.

Mosselen

Adres

Ons adres:

Kapittel 10 1500 Halle

Telefoon: