BVBA R. & G. Dobbelaere, Knokke-Heist

R&G Dobbelaere is al tientallen jaren actief als aannemer van dakwerken en vervanging en herstel van sanitaire installaties in de regio Knokke-Heist. Ze doen behalve platte en hellende daken ook gevelwerken en roofingswerken. Het bedrijf is eveneens uw vakbekwame professional in centrale verwarming, sanitaire werken, zink- en koperwerken en totale renovatie. Het ervaren team werkt altijd nauwkeurig uw project af en doet dat met veel klantenservice.

Sidings voor landelijke of moderne uitstraling

Gevelbekleding kan onder meer met leien. Sidings plaatsen is een specialisme van R&G Dobbelaere. Wilt u een mooie en duurzame gevelbekleding die de buitenmuur optimaal beschermt tegen alle weersinvloeden? Landelijk of modern? Wilt u ze horizontaal of verticaal plaatsen? Door zijn gunstige prijs-kwaliteit verhouding en gemakkelijk onderhoud zijn sidings of smalle gevelstroken een populaire keuze. Ze zijn verkrijgbaar in pvc, composiet en hout, met diverse afwerkingen. Ook zijn ze makkelijk te combineren met gevelisolatie.

Dakbedekken met hoogwaardig materiaal

Platte daken hebben vaak een EPDM bedekking. Het is sterk en bevat een onderlaag van hoogwaardige bitumen, een hoge elasticiteit en is bestand tegen uitzonderlijke temperaturen. Het is bestendig tegen chemische stoffen in de lucht en het onverbiddelijke zonlicht en heeft daardoor een levensduur tot wel vijftig jaar. Ze zorgen voor optimale isolatie. Ook worden werken uitgevoerd wat betreft het plaatsen van dakgoten, afvoerbuizen en lichtkoepels. Schouwen en opstaande muren kleden ze steeds professioneel aan.

Bel voor snel herstel of een noodklus

Bij herstel of vervanging van uw sanitaire installaties krijgt u altijd correcte na-service, zoals het jaarlijks onderhoud. Bel meteen als u een loodgieter nodig heeft voor een spoedklus. De monteur van R&G Dobbelaere is snel ter plaatse. Er wordt gewerkt met een voordelig tarief voor waterleidingen, gasleidingen, in de badkamer of het toilet Over de totaalinrichting van uw badkamer is advies mogelijk. Naast dit alles kan u terecht voor klimaatregeling en ventilatie. Ze plaatsen materialen voor installaties zoals olie- en gasketels, lavabo’s, wc’s, het verzachten van water.

Contacteer R&G Dobbelaere voor een afspraak of een offerte, of bel voor een noodklus.

Adres

Ons adres:

Westkapellestraat 445, 8300 Knokke-Heist

Telefoon: