Interieurwerken en perfect maatwerk door de specialisten van Rombaut Interieur in Berlare Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist in interieurwerken? Dan bent u bij Rombaut Interieur in Berlare aan het juiste adres. Bij Rombaut Interieur ontvangt u altijd maatwerk exact afgestemd op uw wensen en behoeften. Denk hierbij aan dressings op maat gemaakt, kasten op maat gemaakt, het plaatsen van carports op maat, schuifdeuren op maat en ook voor Gyprocwerken, isolatiewerken en alle overige interieurwerken kunt u rekenen op deze specialisten. Van een totale zolderinrichting tot uw binnenschilderwerken en zelfs terrasoverkapping tegen een uitstekende prijs.

Kasten op maat gemaakt Berlare, Oost-Vlaanderen

Interieurwerken door de specialisten in Berlare

Rombaut Interieur staat welbekend als een perfectionist in interieurwerken. Deze vakexperts hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd op alles wat met interieur te maken heeft. Zij staan klaar om alle onderdelen van uw project uit te voeren. Neem bijvoorbeeld algemeen schrijnwerk, zoals uw binnendeuren. Perfect op maat gemaakt, geplaatst en geschilderd zoals u uw droominterieur had voorgesteld. Voor alle maatwerken van dressings en maatkasten tot aan de volledige realisatie van uw wanden en vloeren. Rombaut Interieurs werkt snel, juist, tot in detail en komt afspraken na. Uw tevredenheid staat op nummer één. Graag komt dit team bij u langs om al uw wensen en behoeften door te nemen. Samen stellen zij graag een plan met u op. Of u nu gyprocplafonds en wanden wenst of uw volledige zolderinrichting uit handen wil geven aan een vakspecialist, Rombaut is uw beste keuze.

Tuinconstructies, carports en overkappingen op maat

Er is meer bij Rombaut Interieurs! Naast al uw interieurwerken, staan deze specialisten ook klaar voor een deel van uw exterieur. Wenst u eenzelfde sfeer en afwerking voor uw interieur als uw exterieur, denk dan aan Rombaut om uw totaalproject te laten realiseren. Zij maken vakkundig en professioneel uw tuinconstructies, waaronder uw carport op maat en uw terrasoverkapping. Neem alvast een kijkje op de Instagram- en Facebookpagina van Rombaut Interieurs, geniet van de realisaties en raak geïnspireerd voor uw project. Wenst u meer informatie, advies of een offerte voor uw project binnen en/of buiten? Neem dan vandaag nog contact op met het team van Rombaut Interieur.

Alle diensten en services op een rij in Oost-Vlaanderen

Wij nodigen u van harte uit Rombaut Interieurs in te zetten voor uw project. Wilt u dat een echte vakman uw droominterieur op maat maakt, dan zij deze professionals de beste keuze. Het team staat klaar om voor u aan de slag te gaan met:

  • Dressings op maat gemaakt
  • Kasten op maat gemaakt
  • Het plaatsen van carports op maat
  • Schuifdeuren op maat
  • Gyprocwerken
  • Isolatiewerken
  • Interieurwerken
  • Totale zolderinrichting
  • Terrasoverkapping prijs
  • Binnenschilderwerken

Adres

Ons adres:

Veerstraat 90, 9290 Berlare, België