Toen we in 2015 begonnen zijn om onze passie voor detailing om te zetten naar ons beroep, hadden wij direct een doel voor ogen, wij zouden niet enkel de hoogste kwaliteit bieden maar ook de beste service.

Vandaag zijn we door het continu blijven groeien, het innoveren en te investeren in ons bedrijf, uitgegroeid tot een van de beste detailcenters van het land.

Tegenwoordig zijn onze diensten zo allesomvattend, zodat u als klant weet dat u steeds bij ons terecht kan als het gaat over de reiniging of over de looks van uw geliefde voertuig. Of u nu voor de dagdagelijkse wasbeurt komt of u wilt uw wagen een volledige make-over geven. U bent bij ons aan het juiste adres, wij zullen u met veel plezier helpen.

Ook onze service waar wij al vanaf de eerste dag op inzetten is nagenoeg onveranderd gebleven. Wij staan nog steeds paraat om uw voertuig te komen ophalen en proper terug te brengen en kan u ons bellen tot laat na de kantooruren, zo zijn wij steeds bereikbaar voor uw dringende vragen over onze diensten of uw voertuig.

Daarnaast stellen wij alles in het werk om uw klantbeleving en tevredenheid te blijven garanderen. Daarom blijven wij investeren in onze zaak, zowel in opleiding van onze medewerkers als in materiaal en technieken om u de beste kwaliteit te kunnen blijven geven.

Kwaliteit en service is een belofte, geen optie!

Adres

Ons adres:

Het Walletje 109 8300 Knokke