UW WONING WORDT AANGEPAKT

VAN KELDER
TOT ZOLDER

CONTACTEER ONS

S Construct - Schrijnwerken

UW VEELZIJDIG BOUWBEDRIJF UIT BERTEM
S CONSTRUCT

Bouwbedrijf S Construct bestaat sinds april 2020. Sinds november 2021 werkt zaakvoerder Stig De Maeyer volledig zelfstandig. Omdat zijn vader ook zelfstandig was, is hij praktisch opgegroeid in de bouw. Hij heeft ondertussen 10 jaar ervaring op de teller staan. U kunt als klant rekenen op een perfecte afwerking: de werken moeten tot in de puntjes in orde zijn,

PROFESSIONEEL ADVIES

Wij voeren zowel werken uit in nieuwbouw als in renovaties. Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als professionals. U kunt erop rekenen dat we u met professioneel advies en met raad en daad bijstaan gedurende de hele duur van de werken. Ons bouwbedrijf in Bertem is actief in een straal van dertig kilometer rond Bertem.

U kunt bij ons terecht voor algemene renovaties, tegelwerken, badkamerrenovatie, opritten en terrassen, gyprocwerken en gevelwerken. Voor aanvang van uw bouwproject komen wij bij u ter plaatse om informatie in te winnen. Daarna doen we de nodige metingen, luisteren naar uw opmerkingen en stellen aan de hand van uw wensenlijst een gedetailleerde offerte op.

STUUR ONS UW VRAGEN

Heeft u nog vragen over ons bouwbedrijf in Bertem? Bent u benieuwd naar de werking van ons renovatiebedrijf? Aarzel niet en stuur S Construct uw vragen. Vrijblijvende offertes worden op eenvoudig verzoek opgestuurd.

Onze

Diensten

OPRITTEN &
TERRASSEN

Voor het leggen van opritten en terrassen volgens uw wensen en keuzes bent u aan het juiste adres: u hebt een brede keuze aan materialen en kleuren.

GYPROCWERKEN

S Contruct voert uw gyprocwerken uit op een snelle en efficiënte manier en met gedetailleerde afwerking voor perfecte verlaagde plafonds en extra kamers.

GEVELWERKEN

Ons bedrijf zorgt voor een renovatie van uw gevel met behulp van plaatsing van steenstrips: het uitvoeren van voegwerken vervolledigt het geheel.

ONZE

FOTOGALERIJ

 S Construct - Bouwbedrijf
S Construct - Bouwbedrijf

S Construct - Bouwbedrijf

Adres

Ons adres:

Streeklaan 2 3060 Bertem