Welkom bij trendy schoenenwinkel: Schoenen Marijse

Bij schoenen Marijse vindt u trendy en modieuze schoenen van de beste merken voor jong en oud! Schoenen Marijse is een schoenenwinkel met een uiteenlopend aanbod in het hartje van Zutendaal met een ruime parking voor de deur. 

R-Gabor, Nero Giardini, Ambiorix

Schoenen Marijse vertegenwoordigt de hipste en beste merken zoals Nero Giardini, Gabor, Clarcks, Nathan, Scapa, Crinkles, DLSport, Annalina, Sensunique, Softwaves etc. De heren vinden zeker hun droompaar schoenen in de ruime keuze van de merken Clarcks, Ambiorix, Bugatti, Giorgio, Scapa, Nero Gardini etc. Herenschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 39.

Sjaals, handtassen

Zoekt u naast uw paar schoenen nog een finishing touch voor uw look? Het ruime assortiment aan sjaals, handtassen, juwelen en horloges (Oozoo) van Schoenen Marijs maakt uw outfit helemaal compleet.

Damesschoenen, herenschoenen

Iedere klant wordt bij Schoenen Marijse steeds warm onthaald. Haar medewerkers staan steeds klaar om klanten met eventuele vragen of advies te ondersteunen. Zo bent u zeker van een aangename shopervaring en het juiste paar schoenen!

Schoenen

Heeft u nog vragen of wenst u het brede assortiment van Schoenen Marijse zelf te zien? Spring dan gewoon eens binnen in de zaak in de Sprinkelstraat 5 te Zutendaal, pal in het centrum tussen de kerk en de bibliotheek.

Bezoek ook onze facebookpagina of de website: http://www.schoenen-marijse.be.

Adres

Ons adres:

: Sprinkelestraat 5, 3690 Zutendaal, België

Telefoon: