Van Herck groeide al snel na de oprichting in 1955 uit tot dé referentie in Turnhout als schoenenspeciaalzaak. Met het voorvoegsel ‘New’ voegde huidig zaakvoerder Rudi Spoormans twintig jaar geleden een extra dimensie aan toe. New Van Herck kiest in een vernieuwd en stijlvol winkelpand voor uiterst modieuze en kwaliteitsvolle schoenenmerken, vaak van Italiaanse makelij. Ook voor onze comfortschoenen gingen we dezelfde stijlvolle weg op.
New Van Herck zweert bij een persoonlijke service door ervaren en gedreven schoenenadviseurs die weten waarover ze spreken. Medewerkers Laurette en Gaby zijn al meerdere tientallen jaren trouw in dienst. Bovendien treft u ook zaakvoerder Rudi Spoormans en echtgenote Annemie Keersmaekers voortdurend aan in de winkel aan om klanten persoonlijk verder te helpen.

Recht van de schoolbanken stapte zaakvoerder Rudi Spoormans midden jaren ’80 in de schoenensector. De toenmalige zaakvoerder Wim Van Herck ging op pensioen zonder rechtstreekse opvolger. Achterneef Rudi zag wel wat in de zaak. Bijna dertig jaar later staat New Van Herck meer dan ooit op de kaart van Turnhout en omstreken, volledig te danken aan het teamwork en de passie voor het schoenenvak.

Zaakvoerders Rudi en Annemie bezoeken in de voorbereiding van elk modeseizoen schoenenbeurzen in binnen- en buitenland. Uiterst zorgvuldig en met veel passie stellen ze telkens opnieuw een topcollectie samen. Naast de stevige basis met de vaste overwegend Italiaanse kwaliteitsmerken, bevat het schoenenaanbod altijd enkele nieuwe verrassingen.

Adres

Ons adres:

Sint-Antoniusstraat 3-5 2300 Turnhout