Schoenmakerij De Nutte in Boom bestaat eigenlijk al jaren. Maar is voorheen gekend als slotenmaker Marc. Maar omdat Marc gestopt is heeft hij sinds September 2014 de zaak overgedragen aan zijn vaste werknemer Bruno De Nutte. We zijn ook sinds 21 Augustus 2017 verhuisd naar Hoogstraat 25 te Boom. Voorheen was dit Hoogstraat 21, één plaats naar rechts dus.
Bruno is al lange tijd gecertificeerd schoenmaker en doet zijn job maar al te graag. Nu dat hij de zaak heeft overgenomen is het dus voortaan Schoenmakerij De Nutte en niet langer Slotenmaker Marc.
Op deze website kunt u tal van informatie vinden over wat u allemaal kan laten doen bij ons. Kijk onder diensten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Klik op één van de foto’s van een bepaalde dienst om er meer informatie over te bekijken. Of druk op één van de links in het navigatie menu bovenaan de website.
In de toekomst zullen we ook af en toe aan promoties gaan doen. Deze zullen exclusief op de website te verkrijgen zijn in de vorm van kortingsbonnen. Kom dus zeker regelmatig een kijkje nemen op deze website om te kunnen genieten van onze promties!

Adres

Ons adres:

Hoogstraat 25 2850 Boom

Telefoon: