Specialist in waxen vindt u bij Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy in Houthalen Limburg

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Limburg? Dan bent u bij Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy in Houthalen-Helchteren aan het juiste adres. Deze specialist in waxen, voetreflexologie, gespecialiseerde pedicure, passende gelaatsverzorging, lichaamsverzorging en ontharing methodes heeft een prachtige schoonheidssalon, een waar schoonheidsinstituut waar u zeer welkom bent. Met een stralend uiterlijk en een goed gevoel door het leven, dat is waar Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy voor staat, en dat is wat dit team voor u kan betekenen.

De erkende schoonheidssalon in Houthalen-Helchteren

Als erkend schoonheidssalon zorgt Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy voor een stralend gelaat en een perfect verzorgd lichaam, die u laat stralen bij elke gelegenheid. U kunt er terecht voor diverse behandelingen waaronder massages, gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen en pedicure. Het is even tijd voor uzelf bij deze beauty experts. Het drukke leven waardoor men vaak dagelijks moet spartelen, zorgt voor stress. Uw lichaam en uw huid voelen dit ook, waardoor rimpels, oneffenheden en een doffe huid vaak sneller en intensiever voorkomen. Deze zaken tijdig een halt toeroepen is de boodschap en dit kan perfect dankzij de behandelingen van de erkende schoonheidssalon Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy. U wordt met een glimlach ontvangen en verlaat het salon als herboren!

Specialist in waxen en ontharing & dé pedicure voor u

Bij Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy kunt u rekenen op efficiënte ontharing. Op het lichaam van zowel mannen als vrouwen komt vaak heel wat ongewenst haar voor. Dit kunt u perfect laten verwijderen dankzij de diverse ontharingsmethodes en waxsessies. Zowel mannen als vrouwen welkom bij deze ontharingsspecialist. En wenst u van top tot teen te stralen, dan kunt u bij het team van Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy ook terecht voor een super aangename pedicure. Voor verzorgde voeten heeft Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy namelijk heel wat te bieden. Er is keuze tussen een uitgebreide pedicure of een medische pedicure. Elke soort pedicure biedt de voeten een andere ervaring en nadien loopt u op wolkjes.

Alle schoonheidssessies op een rij voor de regio Limburg

Wij nodigen u uit een aantal sfeerfoto’s te bekijken en de nieuwspagina in de gaten te houden om de laatste weetjes niet uit het oog te verliezen. Bij vragen of voor een afspraak kunt u steeds contact opnemen. Dit team beauty experts staat klaar om voor u aan de slag te gaan:

  • Specialist in waxen
  • Voetreflexologie
  • Gespecialiseerde pedicure
  • Passende gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Ontharing methodes
  • Schoonheidssalon
  • Schoonheidsinstituut

Specialist in waxen - Schoonheidsinstituur & pedicure Nancy, Houthalen (Houthalen-Helchteren)

Adres

Ons adres:

Meerkoetstraat 13 3530 Houthalen (Houthalen-Helchteren)

Telefoon: