Schroothandelaar Fm Metalen uit Destelbergen: uw ophaal service van schroot en oud ijzer

Heeft u oud ijzer, schroot of accu’s waar u graag van af wilt? Schakel dan de dienstverlening van Schroothandelaar Fm Metalen uit Destelbergen in. Op snelle en secure wijze worden uw overschotten bij u thuis, of bij een bedrijfslocatie opgehaald. U kunt op Schroothandelaar Fm Metalen rekenen voor het leegmaken van huizen, oud metaal ophalen bij particulieren, autowrakken ophalen, afbraakwerken en de ophaal service van schroot en oud ijzer. Door de jarenlange ervaring van de vakmensen is de ontruiming dienst zeer efficiënt. Ook voor grote stukken staat het bedrijf voor u klaar!

 Schroothandelaar Fm Metalen, Destelbergen

Reken op een brede dienstverlening

U kunt rekenen op een brede waaier aan diensten bij Schroothandelaar Fm Metalen. U kunt onder andere terecht voor:

  • Het leegmaken van huizen
  • Oud metaal ophalen bij particulieren
  • Autowrakken ophalen
  • Afbraakwerken
  • Ophaal service van schroot
  • Ontruiming dienst

Vlotte aanpak bij het leegmaken van huizen

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Of moet u uw huidige huurwoning verlaten? Schroothandelaar Fm Metalen helpt u graag verder bij het leegmaken van huizen. De ontruiming dienst gaat te werk in de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. U kunt rekenen op een professionele aanpak en democratische prijzen. Door de ervaring van het team en de juiste materialen zijn de meeste klussen vlot geklaard. Schroothandelaar Fm Metalen uit Destelbergen beschikt namelijk over een eigen hijskraan en hefmateriaal om snel uw woning leeg te maken. Ook bedrijven kunnen terecht.

Oud metaal ophalen bij particulieren

Bij Schroothandelaar Fm Metalen uit Destelbergen krijgt u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer, schroot en accu’s. Zelfs autowrakken kunnen zij voor u ophalen. Naast een nette vergoeding, is het voordeel van Schroothandelaar Fm Metalen inschakelen dat u zeker bent van gedegen recycling. Milieu staat hoog op de prioriteitenlijst. Oud metaal ophalen alsook oud ijzer behoort tot de dienstverlening van Schroothandelaar Fm Metalen. U kunt rekenen op een doeltreffende en vriendelijke ophaalservice. De enthousiaste vakmensen staan u graag te woord als u nog vragen heeft of meer informatie wenst.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u via het contact formulier het bedrijf bereiken.

Schroothandelaar Fm Metalen, Destelbergen

Adres

Ons adres:

Damstraat 31 9070 Destelbergen

Telefoon: