PROFESSIONELE BOUWFIRMA IN BREE – SERS

Sers is een bouwfirma in Bree die gespecialiseerd is in diverse bezettingswerken voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. We zijn echte vakspecialisten en dat laat zich goed zien aan het resultaat.

Vakmanschap waarop u kan vertrouwen

Sers werd in 2006 opgericht door zelfwerkend zaakvoerder Sevidzhan Ahmedov, vakman met maar liefst 15 jaar ervaring in deze sector. Samen met drie ervaren medewerkers staan we elke dag klaar voor uw gyproc- of pleisterproject. We werken met plezier en zijn trots op de resultaten die we realiseren. Onze bouwfirma is gevestigd en Bree en we zijn actief in de hele provincie Limburg.

Wat kunnen we voor u doen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons rekenen voor het afwerken van muren en plafonds met gyprocwerken of pleisterwerken, al dan niet met isolatie. Verder leggen we ook een ruime expertise aan de dag voor het plaatsen van deuren, besteld bij onze leverancier of voorzien door uzelf. We leveren degelijk werk met een goede prijs-kwaliteitverhouding en zorgen ervoor dat de werken steeds vlot en binnen de afgesproken termijn worden uitgevoerd.

Hebt u interesse in onze diensten of wilt u uw project verder met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. We werken met vrijblijvende offertes na opmetingen

Adres

Ons adres:

otterstraat 187, 2300 turnhout

Telefoon: