Slagerij Vandenbroucke in Nieuwspoort voor Belgisch wit-blauw rundvlees, huisgemaakte dagschotels en charcuterie

U zoekt een gespecialiseerde slagerij die precies voldoet aan uw wensen op het gebied van vers vlees? Dan moet u langskomen bij Slagerij Vandenbroucke aan de Albert I-laan 173D in Nieuwpoort. Het is een topslagerij, waar u de kwaliteitsproducten van Belgisch wit-blauw rundvlees in de vitrines aantreft. Op dit adres vindt u verder huisgemaakte dagschotels, huis bereide salades, vers vlees, charcuterie, gourmet en fondue, ribbetjes, hammetje. U krijgt op dit adres vlees van de ouderlijke hoeve. Deze slagerij en traiteur biedt ook dagelijks verse kip en ribbetje aan het spit en huisgemaakte soepen. Echt zo’n winkel waar u na de eerste kennismaking vaker naar toe gaat.

Slagerij Vandenbroucke, Nieuwpoort

Specialiteiten genoeg bij deze topslagerij

  • Vers vlees: Belgisch wit-blauw rundvlees is super lekker en wordt al generaties lang gekweekt in de ouderlijke hoeve.
  • Dagschotels: Alle dagschotels worden in huis gemaakt. Er zijn steeds tot vier soorten vers bereid, afhankelijk van de vraag.
  • Kip, ribbetjes en hammetjes: Kip aan ‘t spit, gebakken kippeborst, spies en kippebil, ribbetjes in een heerlijke marinade, kalkoenhammetje.
  • Salades: De huisgemaakte salades zijn doorgaans gemaakt met eigen mayonaise. Er is pastasalade met hesp en bieslookvinaigrette, fitnessalade met kippewit en vinaigrette maison, en noedelssalade.

Traiteur als oplossing voor feestmaaltijd

U kunt zich scharen onder de welgestelden van weleer als het gaat om het inschakelen van een traiteur voor uw familie- of vriendenetentje op hoog niveau. Want ooit werd deze dienst gezien als een service die exclusief was voor de hogere klasse en de adel in Frankrijk. Bij Slagerij Vandenbroucke maken ze dat onderscheid gelukkig niet. Iedereen kan profiteren van deze perfecte culinaire dienstverlening. U hoeft bij deze oplossing zelf niet een prestatie in de keuken te leveren. Deze professionele aanbieder in Nieuwpoort neemt u de zorgen uit handen voor zo’n speciale gelegenheid.

Altijd werken met verse producten

Bij Slagerij Vandenbroucke gaat het altijd om verse producten. Het aanbod is waar mogelijk ook afgestemd op het seizoen. De keuzes voor de aanvoer van het vlees en alle ingrediënten voor de diverse producten is gebaseerd op de vakkennis van de slagerij. U kunt er van uitgaan dat u er altijd waar voor uw geld krijgt. Wilt u meer weten over de herkomst of de kwaliteit van de producten, stel dan gerust uw vragen. Ze zullen u met genoegen nader informeren. U bent verzekerd van precies dat niveau aan voeding en voedselproducten dat u in gedachten had om er uw gasten mee te verwennen.

Kom langs bij Slagerij Vandenbroucke aan de Albert I-laan 173D in Nieuwpoort.

 Slagerij Vandenbroucke, Nieuwpoort

Adres

Ons adres:

Albert I laan 173/d, 8620 Nieuwpoort, België

Telefoon: