Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert in Oostkamp, een slagerij van kwaliteit

Bent u op zoek naar goede slagerij in de regio? Dan bent u bij Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert in Oostkamp aan het juiste adres! Bij de slagerij kunt u kiezen uit vlees van de beste kwaliteit onder andere van het Belgische Wit Blauw ras. Als u zelf niet wilt koken dan heeft u hier de keuze uit traiteurgerechten waaronder verse dagschotels, panklare gerechten en zelf bereide verse salades. Met hun eigengemaakte droge worst en het assortiment uit kaas vindt u het lekkerste beleg. Bij Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert heeft u ook de optie om verse belegde broodjes af te halen. Ook kan het ervaren team met een traiteur op locatie de catering voor een evenement op locatie verzorgen, of bestel hier hun zelf bereide charcuterie.

172997859_3813221038754805_1656011705174765526_n.jpg - Slagerij Traiteur Vermeersch - Willaert, Oostkamp

Uiteenlopende diensten bij Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert

Bij Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert in Oostkamp kunt u altijd terecht voor een uitgebreid assortiment aan vlees en vers bereide gerechten. Het vriendelijke personeel gaat elke dag aan de slag om voor u verse producten van de beste kwaliteit te garanderen. Naast het vlees en de vleeswaren die u hier vindt hebben ze ook een aanbod aan gerechten die vers in de winkel worden bereid. Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert biedt onder andere de volgende producten aan:

  • Pasta paella
  • Quiche met ham & prei
  • Gevulde kalkoenschnitzel
  • Provençaalse burger

Uitgebreid vleesassortiment in Oostkamp

Als u op zoek bent naar heerlijk vlees van de beste kwaliteit, neem dan zeker een kijkje bij Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert! De ervaren medewerkers hebben oog voor kwaliteit en houden hierbij de hoognodige hygiëneregels natuurlijk hoog in het vaandel. Als vleesliefhebber zit u hier gegarandeerd goed met onder andere chipolata worsten, rundshamburgers, witte worst en Zwitserse schijven. Ook heeft Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert in hun assortiment verschillende vleeswaren beschikbaar waaronder hun eigengemaakte droge worst, maar ook beenham en paté. Daarnaast bieden ze heerlijke kazen aan waar u op brood  of  als hapje van kunt genieten.

Vers bereide gerechten en broodjes Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert

Bij Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert kunt u ook altijd langskomen om heerlijke vers bereide gerechten te halen. Wilt u een lekker tussendoortje voor op werk of school? Kom dan zeker langs voor hun vers belegde broodjes. Ook vindt u hier een breed aanbod aan zelfbereide gerechten of panklare gerechten zoals worsten, burgers of cordon bleus. De zelfbereide gerechten worden vers in eigen keuken bereid en zijn de perfecte uitkomst als u geen zin heeft om te koken. Zo vindt u hier een groenteschotel, koude schotel met vis, Spaanse pastasalade of vol-au-vent. Slagerij Traiteur Vermeersch – Willaert in Oostkamp is een slagerij waar u terecht kunt voor kwaliteitsvlees en vers bereide gerechten.

Adres

Ons adres:

Stationsstraat 42, 8020 Oostkamp

Telefoon:
Internet:

-