Logo Hondenhotel Sprinkel - Genk

Kleinschalig hondenhotel in Genk met een groot hart voor je hond.

Heidi Daniëls is mijn naam en Sprinkel is mijn droom, een kleinschalig hondenpension gelegen in Genk. Zolang ik mij kan herinneren maken honden deel uit van mijn leven. Vanuit deze passie is Sprinkel ontstaan. In 2009 heb ik bij Zodiac de opleiding gedragsdeskundige met succes afgerond. Mijn diploma van dierenpensionhouder heb ik in 2017 bij Syntra behaald. 2017 was voor mij een bijzonder jaar omdat ik op 1 juli Sprinkel officieel mocht openen en op 11 augustus 2017 ontving ik de officiële erkenning van de Vlaamse overheid.

A dream came true!

Sprinkel staat ervoor dat elke hond, met zijn eigenheid, de beste zorg krijgt in afwezigheid van zijn baasjes. Duidelijke communicatie met het baasje is daarbij van groot belang. Goede afspraken maken gelukkige honden en baasjes met een gerust gemoed.
Bij Sprinkel kunnen maximum 8 gasthonden tegelijk opgevangen worden. Op die manier is het nooit té druk voor de gasthonden én voor mij, zodat zij elk voldoende individuele aandacht krijgen. Zij verblijven in veilige, hygiënische, verzorgde, verwarmde binnenkennels. Zelfs als het buiten té warm is, kunnen de gasthonden in de binnenkennels genieten van een verkoelende airco-installatie!
Gasthonden die het gewoon zijn om buiten te slapen, krijgen daartoe een heel ruim buitenverblijf en uiteraard hebben we de mogelijkheid om de gasthonden te laten genieten van de buitenlucht in speelweides, die kunnen worden afgesloten van elkaar, maar die ook kunnen verbonden worden.
Kortom, onze gasthonden zijn bij Sprinkel echt te gast!

Adres

Ons adres:

Melbergstraat 18, 3600 Genk

Telefoon:
Internet:

-