Steegmans Gert, Alken

Bent u op zoek naar een vakkundig dierenarts? Dan bent u bij ons van Dierenarts Gert Steegmans en zijn dierenartsenpraktijk in Hasselt aan het juiste adres! U bent van harte welkom met uw dieren in onze praktijk. Van kleins af aan is de zaakvoerder al begaan met de gezondheid van de dieren. In 2001 was het dan eindelijk zover en opende hij zijn eigen praktijk. De zaakvoerder volgde de opleiding voor dierenarts en leert nog ieder jaar bij om uw dieren de beste zorgen te kunnen bieden.

Werkzaamheden Steegmans Gert

  • Katten en honden: Heeft uw hond of kat een ontwormingskuur nodig, sterilisatie of operatie? Kom gerust langs met uw hond of kat, uw trouwe huisdier is bij Steegmans Gert in goede handen. Ook voor vaccinaties bent u bij ons van harte welkom.
  • Paarden: Als het gaat om paarden verzorging komt de dierenarts meestal bij u op locatie om uw paard te verzorgen. De normale controles en behandelingen voor een gezonde conditie kunt u Steegmans Gert rustig toevertrouwen. Bij grotere problemen brengt hij bijvoorbeeld de eerste zorgen toe zodat het paard daarna naar de dierenkliniek kan.
  • Schapen en geiten: Ook als veearts kom hij naar uw weiden of stallen om uw schapen en geiten te verzorgen. Voor alle nood behandelingen en/of routine behandelingen is de veearts in te schakelen.
  • Runderen: Voor al uw melk- en vleeskoeien schakelt u gewoon Steegmans Gert in! Zo kimt hij langs als veterinair om na te gaan of de koeien gezond genoeg zijn om melk te geven.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor uw huisdier? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Dierenartsen, Katten en Honden, Paarden, Schapen en Geiten, Runderen, Dierenartsenpraktijk en Veearts in Alken, Limburg.

Adres

Ons adres:

Meerdegatstraat 79 3570 Alken

Telefoon: