Op zoek naar dat ontspannen vakantiegevoel? Kom heerlijk dineren bij Restaurant ‘T Boothuis in Beernem

Probeert u ook altijd dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden? Dan is Restaurant ‘T Boothuis in Beernem de beste plek om dat te doen. ‘T Boothuis is een gezellig restaurant met een warme sfeer langs het water. Ons restaurant met een groot terras serveert de beste côte à l’os uit de streek. Bovendien staan wij, dankzij onze green egg, bekend als het beste ribbetjes restaurant. Voor een restaurant met een heerlijke maaltijd, huisbereide pannenkoeken en huisbereid ijs bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een restaurant met lekkere snacks voor bij de borrel. In ons restaurant met een eigen parking kunt u altijd uw auto gemakkelijk kwijt.

f.eu1.jwwb.nl_public_s_x_q_temp-qfpkcoddxiorqfuskjei_uxovja_buiten6-1.jpg - 't Boothuis, Beernem

Waarom ‘T Boothuis in Beernem?

We kunnen allemaal wel wat ontspanning gebruiken. Waar kan dat beter dan op en rond het water? Restaurant ‘T Boothuis is idyllisch gelegen op een heerlijke plek, midden in de jachthaven langs het kanaal Gent-Brugge. Terwijl u geniet van het uitzicht, bereiden wij de lekkerste gerechten voor u. Wilt u er echt een dagje uit van maken? Dan kan dat ook. Op hetzelfde domein ligt namelijk de Beernemse Watersportvereniging vzw. Hier kunt u allerlei watersportactiviteiten beoefenen. Van boottochten tot wakeboarden of waterski. Het kan allemaal!

Onze uitgebreide menukaart

Of u nu langskomt voor een heerlijke ijscoupe of pannenkoek, een lekkere snack op het mooiste terras van Beernem of een uitgebreid diner, bij ons kan het allemaal. Voor de lekkerbekken hebben wij verschillende 3 gangen menuopties om uit te kiezen. We koken graag met de seizoenen mee, dus tijdens het mosselseizoen of in de aspergetijd, bieden wij onze gasten altijd leuke specials aan met deze producten. Neem vooral ook een kijkje bij onze weeksuggesties, buiten de menukaart om. In de winter kunt u gezellig komen fonduen. Of geniet van een warme chocomelk op ons verwarmde terras.

Onze specialiteiten op een rij

In ons gezellige restaurant aan de jachthaven beleef je altijd het vakantiegevoel, of je nu in de winter langskomt of in de zomer neerploft op ons zonnige terras. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten en specialiteiten:

  • Restaurant met een heerlijke maaltijd & lekkere snacks
  • Huisbereid ijs & pannenkoeken
  • Een eigen parking
  • Beste côte à l’os uit de streek
  • Beste ribbetjes
  • Heerlijk groot terras

Bent u benieuwd of wij nog een tafel vrij hebben voor u? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Of reserveer direct online.

Naoos.png - 't Boothuis, Beernem

Adres

Ons adres:

Oude Vaartstraat 7A 8730 Beernem