‘t Gouden Mandeken in Diksmuide, voor heerlijke verse gerechten voor lunch en diner

Brasserie ‘t Gouden Mandeken op de Grote Markt van Diksmuide is de ideale plek voor een tussenstop om te genieten op het terras van een hapje en drankje met keuze uit het snackmenu. Maar zeker ook om binnen te dineren in deze historisch oude herberg. Dit à-la-carte restaurant biedt een divers vlees en vis menu. De kaart beschikt over een uitgebreid alcohol en frisdrank menu om ook te kunnen genieten van een overheerlijk drankje. Daarnaast is er een tearoom, waar u kunt genieten van kleine hapjes en ambachtelijk ijs. Het eetcafé met terras in Diksmuide de perfecte plek voor lunch en diner met verse gerechten.

't Gouden Mandeken, Diksmuide

Brasserie in historische herberg Diksmuide

‘t Gouden Mandeken op de Grote Markt is één van de oudste gekende herbergen in Diksmuide. Vanaf oktober 2019 zijn Marianne en Peter van Petit Paris gestart met deze brasserie. De brasserie en eetcafé met terras beschikt over een centrale ligging met goede parkeergelegenheid. De gezelligheid, vriendelijke service en de heerlijke verse gerechten die met passie worden bereid, worden geprezen door de tevreden klanten. Het à-la-carte menu zorgt voor een ruim aanbod aan heerlijke gerechten, waaronder de ‘Burger Gouden Mandeken’ of de ‘Scampi’s van het huis’ uit het vlees en vis menu. Of wilt u toch genieten van een drankje met bittergarnituur uit het snackmenu? Voor ieder is er wel wat te krijgen, dus zeker een aanrader van klein tot groot.

Overheerlijke verse gerechten in tearoom

De tearoom van ‘t Gouden Mandeken serveert overheerlijke pannenkoeken en (warme) wafels met ambachtelijk ijs, slagroom, chocolade of vers fruit. Of u kiest voor een ijscoupe met het bekende hoeve-ijs van ‘t Gouden Mandeken. U kunt genieten van deze verse gerechten onder het genot van een heerlijke kop koffie en thee. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een glaasje fris of alcoholische versnapering uit de uitgebreide kaart van het alcohol en frisdrank menu.

De lekkerste ijsjes van Diksmuide

‘t Gouden Mandeken staat bovendien bekend om hun ambachtelijke ijs en worden zij geroemd als beste ijssalon van België. Het artisanale schepijs wordt geserveerd in de brasserie, maar ook take away is mogelijk. Nieuw voor take away zijn de warme en koude dranken en warme Brusselse wafels en coupes. Kortom, u komt naar ‘t Gouden Mandeken voor de gezelligheid, heerlijke verse producten en een vriendelijke bediening. Kom zeker eens een keer langs of reserveer vooraf een tafeltje. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken.

Adres

Ons adres:

Grote Markt 7, 8600 Diksmuide, België