Eet en geniet bij brasserie ‘t Vierbunder

Bij Brasserie ‘t Vierbunder is het altijd gezellig vertoeven met vrienden en familie. Bij de zaak in Kontich kan u genieten van een uitgebreid ontbijt (zaterdag en zondag)een behoorlijke lunch, een snelle snack, een lekker dessertje of een volledig diner. Ga er ook gerust langs om gewoon gezellig iets te drinken. In de zomer kan dit op het gezellig terras. Ook ingang via Sint Martinusstraat 7…..

Snack, maaltijd

In de gezellige en ruime zaak ‘t Vierbunder geniet u van een vlotte bediening, prima service en veel keuze op de kaart. De brasserie te Kontich is ideaal voor een snack, snelle hap, een volwaardige maaltijd of een koffietje.

 

Koffietafel

Brasserie ‘t Vierbunder doet ook koffietafels voor uitvaarten. Dinsdag en woensdag in de brasserie en de rest van de week in de parochiezaal.

Ontbijt, lunch of diner

U kunt bij ‘t Vierbunder genieten van een heerlijk ontbijt op zaterdag en zondag van negen uur tot half twaalf. Het ontbijt is zeer uitgebreid, zodat u zeker met veel energie aan de dag kan beginnen.

Visgerechten, vleesschotels, pasta’s

Vanaf half twaalf is de warme keuken geopend. Het keukenteam van ‘t Vierbunder werkt met dagverse producten en heeft ook iedere maand nieuwe suggesties. De keuken is simpel maar lekker. U kan terecht in de brasserie voor salades, visgerechten, vleesschotels, pasta, burgers, wok, een croque en broodjes. Kijk gerust op de website https://www.4bunder.be voor nog meer informatie over hun menukaart.

Brasserie

Adres

Ons adres:

Mechelsesteenweg 22 Bus A 2550 Kontich

Telefoon:
E-mail: