Bent u op zoek naar een vakkundig schoenmaker? Dan bent u bij ons van Talon Expres uit Berchem aan het juiste adres! Zaakvoerder Peter Proost, is de schoenmaker in Berchem waar u met plezier uw schoenen laat herstellen. Met maar liefst meer dan veertig jaar ervaring op de teller weet u dat uw schoenen goed terecht komen. Talon Expres helpt u graag verder met al zijn andere handige diensten.

Schoenmaker: Voor een duurzame herstelling brent u natuurlijk zonder aarzelen uw schoenen naar de schoenmakerij van Talon Expres. Alle soorten schoenen kunnen door ons worden gerepareerd. Ook lederwaren worden weer als nieuw gemaakt.
Onderhoudsproducten: U kan bij ons eveneens terecht met al uw vragen om uw schoenen en lederwaren goed te verzorgen. Wij beschikken over veel verschillende onderhoudsproducten voor diverse types van stoffen.
Sloten en cilinders: Heeft u geen slotenmaker nodig maar enkel de juiste materialen om uw deuren en uw sloten te maken? Bezoek dan Talon Expres in Berchem. U vindt er verschillende soorten van sloten en cilinders die uw deuren weer vlot zullen doen openen en sluiten.
Graveerwerk: Wenst u het naamplaatje om aan uw deurbel of aan de brievenbus te hangen te laten graveren? Dan kunt u dat bij ons van Talon Expres uiteraard laten doen. U kiest één van de vele bordjes die er beschikbaar zijn en de namen van uw gezinsleden worden er door ons nauwkeurig gegraveerd.
Autoplaten: Ook voor uw nummerplaten te laten maken kunt u natuurlijk gebruik maken van onze handige dienst. Kom gerust eens langs voor een replica van uw officiële autoplaat of laat er een persoonlijke maken.
Zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Adres

Ons adres:

Gitsschotellei 73 2600 Berchem (Antwerpen)

Telefoon: