UW ERVAREN SCHOENMAKER IN BERCHEM,
TALON EXPRES

Talon Expres, van zaakvoerder Peter Proost, is de schoenmaker in Berchem waar u met plezier uw schoenen laat herstellen. Met meer dan veertig jaar ervaring in de zaak weet u dat uw schoenen goed terecht komen. Daarnaast helpt Talon Expres u graag verder met andere handige diensten.

SCHOENMAKER

Breng zonder aarzelen uw schoenen naar de schoenmakerij voor duurzame herstellingen. Alle soorten van schoenen kunnen worden gerepareerd zodat u ze niet hoeft weg te gooien. Ook lederwaren worden weer als nieuw gemaakt.

ONDERHOUDSPRODUCTEN

U kan bij de schoenmaker eveneens terecht met al uw vragen om uw schoenen en lederwaren goed te verzorgen. Talon Expres beschikt over onderhoudsproducten voor diverse types van stoffen. Informeer zeker ook naar de verschillende soorten veters.

SLOTEN EN CILINDERS

Heeft u geen slotenmaker nodig maar enkel de juiste materialen om uw deuren en uw sloten te maken? Bezoek dan Talon Expres in Berchem. U vindt er verschillende soorten sloten en cilinders die uw deuren weer vlot zullen doen openen en sluiten.

GRAVEERWERK

Het naamplaatje om aan uw deurbel of aan de brievenbus te hangen, kan u laten graveren bij Talon Expres. U kiest één van de vele bordjes die er beschikbaar zijn en de namen van uw gezinsleden worden nauwkeurig gegraveerd.

AUTOPLATEN

Uw nummerplaat maken, is nog zo’n handige dienst van Talon Expres. Ga er langs voor een replica van uw officiële autoplaat of laat er een persoonlijke maken. De cijfer- en lettercombinatie wordt duidelijk op de ijzeren plaat gedrukt.

NEEM CONTACT OP

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op of kom eens langs. U hoeft enkel maar binnen te stappen bij Talon Expres om van één van deze diensten te genieten. De zaak is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 18 uur

Adres

Ons adres:

Gitschotellei 73, 2600 Antwerpen

Telefoon: