Pizzeria Tarallucci in Bredene voor authentieke Italiaanse gerechten

Zin in een heerlijk avondje uit, waarbij u geniet van de Italiaanse keuken? Schuif dan aan bij Pizzeria Tarallucci in Bredene.  Al meer dan 15 jaar maakt Pizzeria Tallucci de heerlijkste Italiaanse gerechten in Bredene. Kom langs om te genieten van uw favoriete pizza, pasta gerechten of andere Italiaanse specialiteiten. Onze gerechten worden altijd gemaakt met de beste verse ingrediënten. Eet u geen vlees? Kies dan voor een vegetarische pasta of pizza. Ook kunt u thuis genieten van de heerlijke Italiaanse keuken door te kiezen voor Italiaanse afhaal gerechten. Ook pizza afhalen behoort tot de mogelijkheden. Taralucci is een begrip in Bredene: ervaar het zelf en kom langs aan de Kapelstraat 56 in Bredene of plaats een bestelling.

img-20200217-111929.jpg - Pizzeria Tarallucci, Bredene

Menukaart Pizzeria Taralucci

U kunt bij Pizzeria Taralucci rekenen op een brede menukaart met authentieke Italiaanse gerechten. Voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Antipasta e primi piatti: Geniet van Italiaanse kazen, vlees en brood, zoals bruschetta met gedroogde Italiaanse ham, pesto, tomaat en rucola.
  • Pasta’s: Zoals spaghetti, tagliatelle en lasagne.
  • Salades: Zoals een salade met scampi’s, look en verse tuinkruiden.
  • Pizza: Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide keuze aan pizza’s. Natuurlijk staan er ook veel klassiekers op de kaart zoals de gorgonzola met tomatensaus, gorgonzola, peer, nootjes en waterkers.
  • Dolce: Als dessert oftewel Dolce kunt u gaan voor een tiramisu, Italiaanse kazen of een trifle.

In ons restaurant waant u zich in Italië en wordt u verwelkomd door ons jonge en dynamische team. Loopt het water u al in de mond? Reserveren of een bestelling plaatsen kan telefonisch.

Openingstijden Italiaans restaurant Bredene

Wij zijn van 1 april tot 31 oktober geopend van 11.00-22.00, de keuken is geopend van 12.00-14.30 en 17.30-21.30. Van 1 oktober tot 31 maart zijn we alleen van vrijdag tot en met maandag geopend. Bekijk alvast de foto’s van het heerlijke eten en prachtige interieur om in de stemming te komen. Ook kunt u bij ons afhalen, en thuis genieten van onze heerlijke gerechten. Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag, tussen 12:00 en 14:00 en tussen 18:00 en 21:00. Bekijk alvast de afhaalkaart om een keuze te maken. Nog geen plannen met valentijn? Verwen uzelf en uw geliefde dan zeker met een romantisch diner en kies voor heerlijke Italiaanse gerechten uit het valentijnsmenu.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. 

Adres

Ons adres:

Kapelstraat 56, 8450 Bredene, België

Telefoon: