Tafeljé in Tessenderlo is dé place to be voor creatieve workshops

Tafeljé in Tessenderlo kan uw nieuwe favoriete place to be voor creatieve workshops of hobbyplek zijn. Ook kinderen kunnen zich hier aansluiten bij diverse kinderworkshops in het kinderatelier. Naast hobbyplek voor creatieve workshop, kinderworkshops en een kinderatelier heeft Tafeljé ook een (online) winkel. Voor de verkoop van hobby materialen, de verkoop van knutselmaterialen, keramiek, handlettering, droogbloemen, een droogboeket, macramé, keramiek en bloemcirkels kunt u hier terecht. Tafeljé bevindt zich op de Engsbergseweg 71 in Tessenderlo. Kom snel langs om uw creativiteit tot leven te brengen.

IMG_20201012_155749-1536x1152.jpg - Tateljé, Tessenderlo

Het verhaal van de plek voor ontspanning en creativiteit in Tessenderlo

Tafeljé is opgericht door Ann Loret. Zij heeft eerst tien jaar lang lesgegeven, waarvan zeven jaar als knutseljuf op het speciaal onderwijs. Daarna was Ann Loret klaar voor een nieuwe uitdaging waar creativiteit op de eerste plaats komt. Hieruit is dan ook Tafeljé in Tessenderlo ontstaan. Tafeljé is de plek waar u uw creativiteit kunt uiten met creatieve workshop, keramiek, handlettering, pyrografie, bloemcirkels en meer. Ook voor kinderen zijn er kinderworkshops in het kinderatelier.

De verkoop van hobby materialen en andere diensten van de hobbyplek

Naast de verschillende creatieve workshops, kunt u bij Tafeljé terecht voor de verkoop van hobby materialen en de verkoop van knutselmaterialen. Verder kunt u bij Tafeljé terecht voor, onder andere:

  • Verkoop van hobby materialen
  • Kinderworkshops in het kinderatelier
  • Creatieve workshops
  • Keramiek, handlettering, bloemcirkels, pyrografie
  • De verkoop van knutselmateriaal

Indien u andere creatieve behoeften heeft, kunt u altijd naar de mogelijkheden vragen bij Tafeljé.

Kinderworkshops, creatieve workshops en de verkoop van knutselmateriaal

Bij Tafeljé in Tessenderlo kunt u terecht voor uiteenlopende goederen en diensten. Kinderworkshops, creatieve workshops en de verkoop van knutselmateriaal bijvoorbeeld. Ook is er elke vrijdag open atelier en kunnen geïnteresseerden een plek reserveren in het atelier of in het kinderatelier. In de winkel kunt u terecht voor de verkoop van knutselmateriaal en de verkoop van hobby materialen. Denk hierbij aan eigen werk, textiel, DIY-pakketten, crea-materiaal, handlettering, pyrografie of zeep en toebehoren. Natuurlijk is er nog veel meer om te ontdekken bij Tafeljé en op de website.

Voor meer informatie vragen, of het reserveren van een creatieve workshop of kinderworkshop, kunt u altijd contact opnemen met Tafeljé in Tessenderlo.

121633960_161074768998406_2294452787409717523_o.jpg - Tateljé, Tessenderlo

Adres

Ons adres:

Engsbergseweg 71 3980 Tessenderlo

Telefoon:
E-mail: