Wil je een leuke dag spenderen in Heusden-Zolder, vlakbij Hasselt? Kom dan zeker eens langs bij Taverne Sint-Job!

Taverne Sint-Job heeft een uitgebreide kaart online gezet, zodat u een duidelijk overzicht heeft van ons aanbod. Zo bieden wij verschillende bieren zowel op fles als op tap aan, maar uiteraard kan je bij ons ook genieten van een wijntje of frisse cola. Indien u nog eens lekker wilt smullen kan u een snelle snack bestellen of een uitgebreid gerecht. En je kan natuurlijk altijd afsluiten met een dessertje. Je kan ook opteren voor een dagmenu. Zo heb je een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert voor een meer dan schappelijke prijs. Moeite met kiezen? Kijk dan eens bij de suggesties die wij voor jou hebben opgesomd.

Wij bij Taverne Sint-Job zijn trots op de gezellige sfeer die we gecreëerd hebben. Onze taverne heeft een authentieke uitstraling en is de ideale plek bij Hasselt voor een leuk dagje uit met het hele gezin. We zijn dicht gelegen bij het circuit De Zolder, hebben een speeltuin voor de kleinsten en in de zomermaanden opent het terras.
Wij organiseren ook wekelijks evenementen. Blijf hiervan op de hoogte via deze site of onze Facebookpagina. Hebt u graag reeds een voorproefje? Bekijk dan zeker eens onze fotogalerij. Bij vragen mag u ons altijd contacteren, maar het is uiteraard leuker dat u gewoon meteen eens langskomt.

Adres

Ons adres:

Sint-Jobstraat 88 3560 Heusden-Zolder

Telefoon: