Sterke teksten!
Al heeft u nog zo’n prachtig product of levert u een fantastische dienst….als u er niet sterk en doeltreffend over kunt communiceren, zijn uw inspanningen toch een beetje voor niets. Dat is jammer, want daardoor laat u omzet liggen! Tekstkracht helpt u graag met zeer verzorgde teksten die uw boodschap op de juiste manier overbrengen.
Tekstkracht kan dit voor u doen:
(eind)redactie van uw bedrijfsuitingen (persberichten, brochures, jaarverslagen, boeken, manuals, etc.)
(her)schrijven van webteksten
interviews en reportages
1-op-1 schrijfcoaching
Het gezicht achter Tekstkracht?
Het gezicht achter Tekstkracht? Dat ben ik: Annemarie Oord. Mijn tekstbureau Tekstkracht bestaat sinds 1 mei 2012. Voorheen werkte ik als eindredacteur bij een grote fiscaal-juridische uitgeverij en nog voor die tijd ben ik afgestudeerd als taalkundige. Mijn huidige klantenportefeuille bestaat uit accountantskantoren en accountantsadviesorganisaties, softwareleveranciers en financiële dienstverleners. Dankzij mijn uitgebreide ervaring als eindredacteur kan ik zelfs de meest beroerde teksten ombouwen tot aantrekkelijke, foutloos geschreven verhalen. De combi van leuke klantcontacten en een grote variëteit aan opdrachten zorgt er voor dat ik elke dag weer met plezier voor mijn klanten aan de slag ga. Hopelijk binnenkort ook voor u!
Steekwoorden: enthousiasme, scherpe pen, snel kunnen inwerken in complexe materie, gevoel voor humor en… afspraak is afspraak!

Adres

Ons adres:

Mendelssohnstraat 5 7604 EL Almelo

Telefoon: