De schrijnwerker van Terraco uit Genk beheerst zijn vak tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een schrijnwerker die het vak tot in detail beheerst? Neem dan contact op met de schrijnwerker van Terraco uit Genk. Bij Terraco maken ze onder andere op maat gemaakte meubelkasten en ook voor een op maat gemaakt terrarium bent u bij ze aan het juiste adres. Voor een schrijnwerker meubels op maat en een schrijnwerker kasten op maat weet u dat de vakmannen in Genk uw ontwerpen met precisie uitvoeren. Hun specialiteit is een terrarium op maat gemaakt. Vele klanten zijn u voor gegaan dus u kunt met een gerust hart in zee gaan met Terraco uit Genk.

Schrijnwerker - Terraco, Genk

Een schrijnwerker met veel ervaring met diverse constructies

De veelzijdige medewerkers van Terraco in Genk staan graag voor u klaar voor het uitvoeren van diverse schrijnwerken. Neem contact met ze op voor op maat gemaakte meubels, zoals:

  • Terrariums
  • Badkamers
  • Keukens
  • Maatkasten

Ruimte voor uw dieren met een op maat gemaakt terrarium

Amfibieën, reptielen, insecten en knaagdieren voelen zich gelijk thuis in hun op maat gemaakte terrarium. De schrijnwerkers van Terraco in Genk hebben jarenlange ervaring met het maken van terrariums en produceren deze met zorg. U kunt uw terrarium geheel naar eigen wens ontwerpen, maar u kunt ook hulp vragen aan de specialisten van Terraco. Na het vervaardigen en het plaatsen van het terrarium kunt u deze zelf naar uw eigen inzicht inrichten. Naast het maken van een terrarium, kunt u ook maatkasten in uw ontwerp op laten nemen, deze worden dan ook speciaal voor u gemaakt.

Zeer functionele en mooie kasten in alle vormen en maten

U kunt het zo gek niet ontwerpen of de schrijnwerkers van Terraco uit Genk maken het voor u. Kom langs als u te weinig bergruimte heeft of wanneer u een uniek ontwerp voor ogen heeft. Tijdens een vrijblijvend gesprek gaat u samen met een medewerker van Terraco op onderzoek uit naar wat u voor ogen heeft en wat daarin de mogelijkheden zijn. U kiest voor de stijl, het materiaal, de kleur en de afwerking en de schrijnwerkers doen het verdere werk voor u. U kunt zich focussen op andere zaken terwijl uw maatkast geheel naar uw idee voor u vervaardigd wordt.

De schrijnwerkers van Terraco in Genk staan klaar om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende offerte voor u te maken. U kunt contact met ze opnemen of het contactformulier invullen.

Schrijnwerker - Terraco, Genk

Adres

Ons adres:

Weg naar As 365, 3600 Genk, België