The Art Of Nails & Feet By Cindy Vandeweyer in Tongeren voor perfect verzorgde nagels

Bent u toe aan een heerlijke, ontspannende schoonheidsbehandeling? Kies dan voor  The Art Of Nails & Feet By Cindy Vandeweyer in Tongeren. Hier kunt u binnen een ongedwongen sfeer uzelf laten verwennen met nagelverzorging. U wordt compleet in de watten gelegd en zal het pand stralend verlaten. U kunt rekenen op een brede dienstverlening. Van manicure met verschillende methoden tot aan een medische pedicure. Kies bijvoorbeeld voor kunstnagels, gelnagels of een french manicure. U kunt terecht aan de Sint-Truiderstraat 44 in Tongeren, of kies voor een pedicure aan huis.

 Orchides Nails, Tongeren

Perfect verzorgd

Om goed verzorgd voor de dag te komen kunt u een manicure of pedicure laten doen bij The Art Of Nails & Feet By Cindy Vandeweyer. Schoonheidsspecialist Vandeweyer Cindy gaat met liefde aan de slag om u een prettige ervaring te geven. Cindy blijft zichzelf doorontwikkelen als nagelstyliste door regelmatig workshops en opleidingen te volgen in binnen- en buitenland. Zo blijft ze op de hoogte van de laatste trends en technieken. U kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit, gezelligheid en ontspanning. Ook staat hygiëne hoog in het vaandel. Na een behandeling bij The Art Of Nails & Feet By Cindy Vandeweyer komt u weer verzorgd voor de dag, wat uw zelfvertrouwen een boost zal geven.

Nagelbehandelingen

Bij The Art Of Nails & Feet By Cindy Vandeweyer kunt u terecht voor uiteenlopende nagelbehandelingen. Van kunstnagels tot een french manicure: het kan allemaal. Vandeweyer Cindy gaat graag met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en welke nagelverzorging hier het beste bij past. Online vindt u de prijslijst. U kunt onder andere terecht voor:

  • Gelpolish
  • Next
  • Gel
  • Acryl
  • Full color
  • Herstellen
  • Verwijderen van set

Ook voor medische pedicure

Natuurlijk kunt u bij The Art Of Nails & Feet By Cindy Vandeweyer ook terecht voor een pedicure en voetreflexologie. Uw voeten krijgen veel te verduren. Het is geen overbodige luxe om met enige regelmaat voor een pedicure te gaan. Vandeweyer Cindy verzorgt op professionele wijze uw voeten. Een goede verzorging kan later klachten voorkomen. Ook kunt u voor een medische pedicure kiezen. Naast dat een pedicure goed is voor uw gezondheid, komt u ook heerlijk tot rust. Kies voor een vrolijk kleurtje voor op uw nagels en u krijgt het hele jaar door een vakantiegevoel.

Adres

Ons adres:

Sint-Truiderstraat 44 3700 Tongeren