Thuisverpleging Sandra in Jabbeke, thuiszorg van kwaliteit

Thuisverpleging Sandra in Jabbeke is een thuisverpleegkundige die u voorziet van kwalitatieve verpleging. Thuisverpleging Sandra Desmedt helpt patiënten graag met de correcte zorg die aansluit op hun specifieke behandelplan. De thuisverpleegster is u onder andere van dienst met hygiënische zorgen in de ochtend en avond, maar helpt u ook met het correct uitvoeren van inspuitingen. Daarnaast is de verpleegkundige een diabetes educator die u helpt met de diabeteszorg; ze leren u op de juiste manier om te gaan met u suikerziekte. Ook zijn ze u van dienst met stomazorg om u te leren met uw stoma overweg te kunnen. Verder bieden ze palliatieve zorg aan om patiënten in de terminale fase thuis te behandelen en hun pijn te verlichten.

Uiteenlopende diensten bij Thuisverpleging Sandra

Verpleegkundige Sandra Desmedt heeft haar ervaring opgedaan in het AZ Sint-Jan in Brugge. Zij heeft onder andere op de afdelingen algemene heelkunde en hematologie gewerkt. Momenteel werkt de thuisverplegingspraktijk met 5 verpleegkundigen en 2 verzorgenden in de groep, elk met hun specifieke kennis en kwaliteiten. De zorgen kunnen van eenvoudige verpleegkundige verzorging tot een totaalzorg voor zwaar zorgbehoevende of palliatieve patiënten. Ze werken met een derde-betalerssysteem en met alle mutualiteiten. Er is een goeie samenwerking met bijvoorbeeld de artsen of gezinshulp. Thuisverpleging Sandra biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Compressietherapie
  • Sondevoeding
  • Incontinentiezorg
  • Oog en oor verzorging

De beste thuiszorg in Jabbeke

Bent u op zoek naar de beste thuisverpleging in Jabbeke? Dan bent u bij Thuisverpleging Sandra aan het juiste adres! De thuisverpleegsters zijn u onder andere van dienst met de nodige hygiënische zorgen. Dit houdt in dat ze u bijvoorbeeld helpen met het wassen, aankleden en met de mondverzorging. Daarnaast zijn ze een diabetes educator en bieden ze de juiste diabeteszorg. Voor patiënten die een suikerziekte hebben is het van belang om hier goed mee om te gaan; de thuisverpleegkundigen helpen patiënten dit af te stemmen op hun leven en lichaam zodat er zich minder klachten voordoen. Verder is Thuisverpleging Sandra in te schakelen voor het toedienen van inspuitingen. De inspuitingen kunnen thuis op de juiste manier worden toegediend door de professionals, maar het is ook mogelijk om u de methode van inspuitingen aan te leren.

Stomazorg bij Thuisverpleging Sandra

De thuisverplegingspraktijk helpt patiënten bij de nodige stomazorg. Het krijgen van een stoma is een zeer ingrijpende behandeling, dit heeft ook gevolgen voor het dagelijkse leven van een patiënt. Het is daarom dan ook van belang dat patiënten hier goed mee om leren te gaan en hiervoor de juiste begeleiding krijgen; hier helpt Thuisverpleging Sandra u graag mee! Ze kunnen langskomen om de verzorging van de stoma bij te houden, maar ook om uzelf te leren hoe u de stoma verwisselt. Daarnaast zijn ze u ook van dienst met palliatieve zorg voor patiënten die zich in de terminale fase bevinden. Het doel hiervan is om de kwaliteit van leven zo lang mogelijk te behouden en pijn en klachten te verlichten. Bij Thuisverpleging Sandra in Jabbeke bent u verzekerd van thuiszorg van kwaliteit geleverd door een vriendelijk personeel.

55422020_s(3).jpg - Thuisverpleging Sandra, Jabbeke

Adres

Ons adres:

Noordstraat 40, 8490 Jabbeke

Telefoon:
Internet:

-