Tom Luyten Sanitair-Verwarming in Mol, voor al uw sanitaire installaties, vloerverwarming en meer

Heeft u een professionele loodgieter nodig die meer doet dan uw gootsteen ontstoppen? Dan bent u bij Tom Luyten Sanitair-Verwarming in Mol aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitaire installaties, badkamerrenovaties en vloerverwarming leggen. Naast uw badkamer aanpassen, kunt u Tom Luyten Sanitair-Verwarming inhuren voor het plaatsen van condensatieketels, het plaatsen van mazoutketels en het plaatsen van gasketels.

Uw badkamer compleet renoveren

Bij een badkamer renovatie komt een hoop kijken. Voor de nieuw aangeschafte apparatuur moeten vaak nieuwe leidingen aangelegd worden, de betegeling moet worden aangepast en badkamermeubels moeten geplaatst worden. Tom Luyten Sanitair-Verwarming voorziet u van een passend advies over de mogelijkheden en meest optimale inrichting van uw badkamer. Gaat u niet renoveren, maar heeft u enkele aanpassingen nodig aan bijvoorbeeld het leidingwerk? Ook dat kan gerealiseerd worden. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Vloerverwarming voor optimaal comfort

Met vloerverwarming verhoogt u uw woongenot dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte. Omdat warmte vanaf de vloer opstijgt, wordt de hele ruimte gelijkmatig verwarmd, in tegenstelling tot radiatoren, die de meest warmte afgeven dicht bij de radiator. Bovendien bespaart u met vloerverwarming 15% op uw energierekening. Ook heeft u extra ruimte door het ontbreken van radiatoren. Zo kunt u mooi een extra meubel plaatsen of genieten van de vrije ruimte. Tom Luyten Sanitair-Verwarming realiseert graag uw vloerverwarming in huis.

Waarom Tom Luyten Sanitair-Verwarming?

Dankzij onze specialistische vakkennis en expertise zijn wij inzetbaar voor diverse projecten in uw woning. Hierdoor hoeft u slechts één opdrachtnemer in te huren en werkt u met één aanspreekpunt. Dit scheelt u een hoop geregel. Laten we eens kijken naar ons dienstenpakket:

·       Uitvoering van sanitaire installaties

·       Aanleggen vloerverwarming

·       Realiseren badkamerrenovatie

·       Aanpassingen aan badkamers

·       Plaatsen van condensatieketels

·       Plaatsen van mazoutketels

·       Plaatsen van gasketels

Wellicht staat uw opdracht niet direct in ons dienstenoverzicht. Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek en meer informatie. Wij staan u graag uitgebreid te woord en bekijken samen hoe we u van dienst kunnen zijn.

43563732_s(1).jpg - Tom Luyten Sanitair - Verwarming, Mol

Adres

Ons adres:

Vennestraat 48 2400 Mol

Telefoon:
Internet:

-