Tony Janssens CV & Sanitair uit Schoten is uw Vaillant specialist

Het voordeel van een installatiebedrijf, dat is gespecialiseerd in een van de beste merken, is dat u alle voordelen geniet en geen last heeft van beperkingen. Tony Janssens uit Schoten is uw leverancier voor Vaillant ketels, maar ook voor het onderhoud en renovatie van dit merk. Kijkt u op zijn website voor realisaties en de beantwoording van de vaak gestelde vragen van consumenten. Het bedrijf bestaat sinds vele jaren en levert in Antwerpen en De Kempen. Er wordt nauw samengewerkt met de leverancier van dit Duitse topmerk.

Hoge rendement door condensatiewarmte water

Het bedrijf staat voor het plaatsen en onderhouden met attest en het herstellen van CV-installaties. U kan eveneens bij hen terecht voor condensatie wand- en vloertegels voor verwarming en warm water. De temperatuur wordt afgestemd met een modulerende regelaar. Daarnaast kunt u Tony Janssens inschakelen voor het plaatsen van HR-condensatieketels en ook radiatoren. Het hoge rendement wordt bereikt door het koude retourwater in een warmtewisselaar voor te verwarmen met de rookgassen, zodanig dat een deel van de waterdamp condenseert en daarbij veel warmte overdraagt.

U moet binnenkort overschakelen naar rijk gas

België importeert en verdeelt twee soorten gas. Arm gas heeft een lage calorische waarde en wordt geleverd onder gasdruk 25 mbar. Dit gas komt enkel uit Nederland. Rijk gas heeft een hoge calorische waarde en wordt geleverd onder gasdruk 20 mbar. Dit gas komt uit onder meer Qatar, Rusland en de Noordzee. Waarom is de omschakeling van arm naar rijk gas nodig? Nederland gaat de uitvoer van arm gas naar België verminderen en in 2030 stopzetten. Om de bevoorrading in België op lange termijn te verzekeren, wil de Belgische federale overheid heel het land met rijk gas laten bevoorraden.

De overschakeling gebeurt in België in fasen

Is deze overschakeling voor de gemiddelde consument een probleem? Niet als u gebruik maakt van een Vaillant systeem. Vaillant ketels, net als de meeste andere merken, zijn in de fabriek afgeregeld op het gebruik van zowel ARM (G25) als RIJK (G20) gas. Elke ketel heeft een kenplaatje, waarop u terug kunt vinden dat de ketel geschikt is voor beide gassoorten. In België wordt de omschakeling in fasen uitgevoerd. De voorbereidende werken op de netten en de aansluitingen zijn al enkele jaren geleden gestart. Tony Janssens kan u alle informatie hierover verstrekken.

Contacteer Tony Janssens CV & Sanitair in Schoten voor informatie of maak een afspraak.

Adres

Ons adres:

Leo Van Hullebuschstraat 57 2900 Schoten

Telefoon: