Tuinaanleg Lantmeeters, Genk

Op zoek naar een ervaren tuinaannemer in de regio Genk? Tuinaanleg Lantmeeters staat tot uw beschikking. Met al ruim 30 jaar ervaring in het vak staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Voor alles wat betrekking tot tuinen heeft kunt u bij ons terecht. U kunt denken aan: Gazonaanleg, Afsluitingen, of het ingraven van leidingen. Zelfs realiseren we voetbalvelden. U wilt natuurlijk jarenlang plezier ervaren van uw tuin daarom kijken we met uw wensen mee en gaan dan pas aan de slag. We gaan doordacht te werk met afwatering, zoals welke beplating voor een onderhoudsvrije tuin zorgt. Dit wil ook zeggen dat u lang plezier heeft van uw tuin.

Werkzaamheden Tuinaanleg Lantmeeters

  • Ingraven van leidingen: Of het nu gaat om elektriciteit of water, van voorbereidend werk tot leggen van de leidingen zelf en het beschermen tegen mogelijke beschadiging tijdens het onderhoud van uw tuin.
  • Klinkerwerken: Ook voor het aanleggen van een mooi tuinpad kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld klinkers, beton maar ook tegels zijn mogelijk.
  • Aanleg Gazon: In de lente of aan het begin van de herfst is over het algemeen de beste periode om uw gazon aan te leggen. In de eerste plaats zal de grond worden gelijkgemaakt, waarna er gezaaid wordt met een zaadmengsel dat bij de grondsoort past.
  • Afsluitingen: Om de inkijk in uw tuin te vermijden en dus te zorgen voor de nodige privacy, kunt u bij Tuinaanleg Lantmeeters ook terecht voor allerlei soorten afsluitingen.

Wilt u nog meer informatie over onze diensten of direct een afspraak maken dan kunt u met ons contact opnemen.

Adres

Ons adres:

De Hutten 66, 3600 Genk

Telefoon: