Tuinen Smets - Tuinman

Heeft u plannen om uw droomtuin te realiseren? Wees welkom bij Tuinen Smets in Maldegem. Uw tuinaannemer voor het aanleggen van opritten, het aanleggen van terrassen en tuinafsluiting plaatsen. Naast opritten aanleggen en terrasaanleg, kunt u tuinman Smets ook inzetten voor uw gazonaanleg en het aanleggen van beplantingen. Heeft u een vijver? Dan zorgen wij voor het onderhoud. Tuinen Smets staat klaar om u van een passend advies te voorzien en de tuin te realiseren van uw dromen.

Tuinman - Tuinen Smets, Maldegem

Waarom kiest u Tuinen Smets?

Zaakvoerder Maarten Smets heeft een ware passie voor alles wat met tuinen te maken heeft. Met meer dan 5 jaar ervaring binnen de tuinen sector, haalt u met Tuinen Smets een vakkundige professional in huis. Bij Tuinen Smets staan uw wensen altijd voorop. Of het nu een grote of kleine opdracht betreft, wij zorgen altijd voor een uitstekende uitvoering van uw tuinwerkzaamheden, passend bij uw budget. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden in uw tuin!

Uw tuinman voor tuinaanleg

Bij Tuinen Smets komen wij uw tuin volledig aanleggen van A tot Z. Vanaf de grondwerken, de beplanting tot aan de bestrating; wij regelen het allemaal. Dit kunnen wij voor u doen in bestaande tuinen, maar ook in nieuwbouwtuinen. Bij de aanleg van terrassen en opritten, kunt u kiezen uit legio materialen passend bij de sfeer en uitstraling die u wenst. Van moderne grote tegels, tot warme houten planken. Indien gewenst gaan wij samen naar de leverancier om stalen en brochures te bekijken.

Elk seizoen een toptuin

Wij streven er bij al onze tuinwerken naar, u een tuin te bezorgen waar u het gehele jaar door plezier aan beleeft. Hierbij denken we graag met u mee over de onderhoudswerkzaamheden en ideale inrichting. Kijk voor voorbeelden en inspiratie eens op onze website. Wij bieden o.a. de volgende diensten:

  • Aanleggen van opritten
  • Aanleggen van terrassen
  • Opritten aanleg
  • Terrasaanleg
  • Tuinman
  • Tuinaannemer
  • Gazonaanleg
  • Aanleggen van beplantingen
  • Tuinafsluiting plaatsen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Tuinman - Tuinen Smets, Maldegem

Adres

Ons adres:

Speyestraat 7/A - 9990 Maldegem