Zoekt u een professionele hovenier die een perfect grasveld aanlegt en ook de hoogste bomen aanpakt? Dan bent u aan het goede adres bij Tuinen Van der Beken, gevestigd in Wakken. De werkzaamheden van dit tuinaanleg en -onderhoud bedrijf betreffen niet alleen tuin renovatie, maar ook een compleet tuinontwerp, dat aan de uitvoering vooraf gaat. Voor tuinen die al heel lang bestaan, is Tuinen Van der Beken beschikbaar voor snoeien van bomen, vellen van bomen. Gras aanleg en regelmatig onderhoud van grasperken zijn terugkerende taken.

Alle opdrachten voor tuinen mogelijk

Ook het aanleggen van een terras en oprit is onderdeel van een renovatieproject voor Tuinen Van der Beken. Het heeft alles te maken met de beschikbare buitenruimte en de wensen van u als klant. Soms moeten te hoge bomen worden gesnoeid of geheel verwijderd. Hiervoor hebben ze een specialist, wiens talent letterlijk tot grote hoogte is gestegen. Al dit soort werkzaamheden worden omringd met veiligheidsmaatregelen. Tegelijk mag u rekenen op het beste advies voor de mogelijkheden tot herbeplanting van de ontruimde delen van de tuin van zowel particulier of bedrijf.

Taken van Tuinen Van der Beken

Een fraai uitgevoerde tuin versterkt het karakter en het aanzicht van uw onroerend goed. Een professioneel en regelmatig uitgevoerd onderhoud versterkt die aanblik en is een lust voor het oog van de bewoners en de bezoekers.

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Gazononderhoud
  • Bomen snoeien en vellen

Tuinman die dag en nacht bereikbaar is voor u

Na een storm kan het plotseling nodig zijn om direct contact te hebben met Tuinen Van der Beken in Wakken. Een afgewaaide tak of zelfs geheel omgevallen boom kan een gevaar opleveren voor passanten. U kunt dit tuinbedrijf dag en nacht bereiken voor dergelijke spoedklussen. Wanneer de eerste nood is gepasseerd krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden tot renovatie van uw tuin of buitenruimte. Ook de hernieuwde invulling met laag groeiende beplanting zal het totaalbeeld van uw tuin verder verbeteren.

Contacteer Tuinen Van der Beken in Wakken voor een eerste advies of voor het opstellen van een offerte. Kijk op Facebook naar de realisaties.

Tuinen Van der Beken, Wakken