Voorstelling:

Sinds 19 november 2018 kan u ook bij ons terecht voor carrosserieherstellingen aan uw wagen.

Wat klein begon is ondertussen uitgegroeid tot een van onze grote troeven, uiteraard ook voor alle merken. Wij zijn een jong dynamische onderneming in volle expansie. Wij streven voortdurend naar perfectie in uitvoering en dit met het gebruik van duurzame materialen. Wij voeren zowel werken uit voor particulieren als bedrijven en dit van de kleinste beschadiging tot volledige restauraties.

Ons bedrijf is centraal gelegen op het industrie terrein van wuustwezel, zodat wij diensten kunnen leveren over een zeer groot werkgebied.

Een ongeluk is snel gebeurd en steeds een onaangename gebeurtenis, met onze snelle en correcte service proberen we u dan ook te ontlasten van de materiële schade.

We hebben alle infrastructuur, kennis en materialen in huis om uw wagen perfect te herstellen. Onze spuitcabine is conform alle normen en kwaliteitsvereisten waardoor we nog sneller en gedetailleerder kunnen werken. Voor onze verven en lakken werken we samen met PPGde nummer 1 in de sector. Dankzij onze verfmengbank kunnen we steeds alle kleuren maken van alle merken en modellen. Voor de correcte kleurcode scannen wij u wagen.

Uw auto is niet zomaar een vervoermiddel; hij staat symbool voor uw uitstraling en persoonlijkheid. Vaak brengt u er vele uren in door. Een echt bezit dus, om te koesteren. 

Uw auto wordt met de grootste aandacht verzorgd. Ongeacht merk of model. Of u zich nu meldt als vaste klant of in geval van nood.

Adres

Ons adres:

Nijverheidstraat 5 2990 Wuustwezel

Telefoon: