Wilt u graag merkkleding dragen maar ligt dit boven uw budget? Kom dan zeker eens langs bij Tutti Belli Secondo in Roeselare. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment tweedehands merkkleding voor dames en heren en een klein gedeelte jeugd. We verkopen merken zoals Escada-Laurel, Elisabetha Franchi, Red Valentino, Roberto Cavalli, Patricia Pepe, Liu-Jo, Caroline Biss, Ted Baker, Valentino, Ralph Lauren. Prada, Gucci, Fratelli Rossetti, Hogan, Tods en Sergio Rossi. Met meer dan 3000 kledingstukken in perfecte staat zit er vast iets voor u bij. Naast kleding kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, handtassen en schoenen. En dat alles voor een fractie van de nieuwprijs.

Heeft u zelf merkkleding liggen thuis? Geef het dan een tweede leven en brengt het naar Tutti Belli Secondo. Wij verkopen uw kleding onder consignatie en kopen dus niets aan. Samen bespreken we de prijs die we vragen voor uw kleding en stellen we een contract op. Wordt er een stuk verkocht dan ontvangt u de afgesproken prijs. Heeft u meer dan 10 kledingstukken? Maak dan eerst een afspraak dan hebben we ruim de tijd om alles te bespreken. Let op: Kleding van H&M, C&A en soortgelijke winkels nemen wij niet aan. Meer informatie over onze werkwijze en ons aanbod?Bekijk de website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een greep uit de merken die wij voeren: Delvaux, Barbara Bue, Ralph Lauren, Boss en Zega. Ook voor vrouwenkleding grote maten tot maat 56 en herenkleding zijn wij uw aangewezen partner.
Modeweek is er van 8 oktober t/m 14 oktober. Dan krijgen de klanten een reductie van 10 %. Alles online via vitrineshop en reservatie.

 

 

Adres

Ons adres:

Rumbeeksesteenweg 242 8800 Roeselare

Telefoon: