De tuin specialist voor uw droomtuin? Van Doninck Tuinen in Grobbendonk Antwerpen

Bent u op zoek naar een groenspecialist, tuinman en tuinaannemer? Dan bent u bij Van Doninck Tuinen in Grobbendonk aan het juiste adres. We bieden u een waaier aan diensten voor uw tuin en buitenomgeving in ieder seizoen van het jaar. Van kleinschalig sneeuwruimen, de aanleg van vijvers, zwembaden aanleggen, draad afsluitingen laten plaatsen, beplantingen voor uw tuin, gazon aanleggen en bomen vellen en rooien tot aan onkruidbestrijding op alle ondergronden aan toe. Met Van Doninck Tuinen kiest u voor de garantie voor een ervaren tuinman en tuin specialist. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies en/of een vrijblijvende offerte.

Aanleg van vijvers Grobbendonk, Antwerpen

De ervaren tuinman en tuin specialist uit Antwerpen

Als u op zoek bent naar een tuinman in de regio Antwerpen die u helpt met uw tuinwerken, doe dan een beroep op ons team bij Van Doninck Tuinen. We staan welbekend als expert gespecialiseerd in tuinonderhoud, aanplantingen, het aanleggen van een gazon en het plaatsen van omheiningen. Bij Van Doninck Tuinen helpen we graag particulieren, bedrijven en verenigingen in tuinonderhoud. Heeft u nog geen tuin? Geen probleem, we leggen graag een prachtig gazon voor u aan die al na enkele weken te bewandelen zijn. Ook voor aanplantingen bent u bij ons aan het goede adres. En wilt u dat we daarnaast ook bomen vellen of onkruid bestrijden? Dat kan zeker! Al uw wensen en behoeften worden naar volledige tevredenheid gerealiseerd.

Investeer in een goede tuinomheining

Met spelende kinderen en snuffelende dieren in huis is een goede tuinomheining een logische investering. U zou tenslotte alles doen om hen veilig te houden. Investeren in een omheining is dan een slimme keuze. U weert er op die manier ook nog eens ongewenste bezoekers mee. Bij Van Doninck Tuinen plaatsen we tuinomheiningen in verschillende materialen zoals draadafsluiting, draadpanelen en houten panelen. U kunt op ons rekenen voor een professionele en kwaliteitsvolle plaatsing van uw afsluitingen in de regio Antwerpen. En we gaan hierbij steeds aan de slag met de beste materialen zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat.

Onze groendiensten en service in Antwerpen

We nodigen u van harte uit inspiratie op te doen in onze fotogalerij met een greep uit onze gerealiseerde projecten. Van Doninck Tuinen heeft als ervaren tuinman en tuin specialist al heel wat tevreden klanten. Bekijk gerust de foto’s en overtuig uzelf van wat wij voor u kunnen betekenen. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken en de offerte is geheel vrijblijvend en gratis. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw project en wensen in:

  • Kleinschalig sneeuwruimen
  • Aanleg van vijvers
  • Zwembaden aanleggen
  • Draad afsluitingen laten plaatsen
  • Beplantingen voor uw tuin
  • Gazon aanleggen
  • Bomen vellen en rooien
  • Onkruidbestrijding op alle ondergronden

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Adres

Ons adres:

Grensstraat 11 2280 Grobbendonk

Telefoon: