Van Hove Design Interieur uit Kortemark voor design advies en uitvoering decoratieve werken

Zoekt u een creatief bedrijf dat adviseert over de inrichting van uw woning of kantoor en vervolgens ook de uitvoering van het project tot een perfect einde brengt? Een professionele partner op het gebied van kleuradvies van woningen? Dan bent u bij Van Hove Design Interieur uit Kortemark aan het goede adres. De diensten bestaan uit interieurinrichting, raamdecoratie, schilderwerken binnen en schilderwerken buiten, behangwerken, muurschilderen, laminaat vloeren leggen. U kunt rekenen op kwaliteit en de beste verftechnieken. U kunt er op rekenen dat binnen het gestelde budget een maximaal resultaat wordt behaald voor uw interieur.

Van Hove Design Interieur, Kortemark

Aanpassen aan bestaande of helemaal nieuw

U twijfelt nog of uw ruimten deels van een nieuwe aankleding worden voorzien, of dat u geheel opnieuw uw keuzes maakt? Vraag Van Hove Design Interieur om u te adviseren uit honderden kleuren, tientallen stoffen, vele motieven en kwaliteiten van materialen. Uw interieur is het waard om voor de start van uw project veel aandacht aan de mogelijkheden te besteden. Bij dit bedrijf krijgt u het juiste advies, uitgaande van uw wensen en inzichten op het gebied van interieurbeleving. Er wordt uitgegaan van de nieuwste trends in woonland.

Doordachte plannen op basis van vakkennis

Van Hove Design Interieur ontwikkelt al vele jaren interieurprojecten. Voor woningen, winkels en bedrijven wordt een totaal renovatie aangeboden. Het gaat om uitstraling, gecombineerd met kwaliteit en gebruiksgemak. Alle vormen van interieuroplossingen van gyprocwerken tot laminaat zijn mogelijk. Ontwerpen met veel vakkennis en doordachte plannen worden voor u gemaakt, nadat de eigen wensen en budgetgrenzen voldoende zijn aangegeven. Gaat het om behangen of schilderwerk, vloerbedekking, raamdecoratie of een nieuw ontwerp? Van Hove Design Interieur is erkend aannemer van aanbestedingen.

Al uw projecten voor de beste prijs

De zelfwerkend patroon heeft veel ervaring met kleine en grotere projecten. Wie met Van Hove Design Interieur in zee gaat krijgt honderd procent kwaliteit, vakmanschap en een perfecte afwerking. Nauwkeurigheid is steeds een uitgangspunt. Er is veel tijd en aandacht nodig voor het afwerken van de hoeken: ramen afplakken, plastiekjes aanbrengen ter bescherming en nadien alles weer proper verwijderen. Dit gebeurt voor de beste prijs. Alle afspraken worden nagekomen, afgestemd op uw wensen en noden.

Adres

Ons adres:

Amersveldenstraat 88 8610 Kortemarkt

Internet:

-