Onze praktijk voor therapie en kinesitherapie in Kortrijk is al 40 jaar hét aanspreekpunt voor mensen die kampen met fysieke ongemakken of psychologische moeilijkheden.
We ontvangen u in een sfeervol ingerichte praktijk, die gekenmerkt wordt door een ontspannen sfeer. Een persoonlijke aanpak van uw probleem staat steeds centraal. Kunt u zich moeilijk verplaatsen? Dan behoort een sessie aan huis tot de mogelijkheden.
Kampt u met spier-, gewrichts-, bot- of schouderpijn? Of hebt u een operatie achter de rug en zoekt u doeltreffende ondersteuning om zo snel mogelijk weer mobiel te worden? Dan ondersteunen wij u bij uw revalidatie en bij het bestrijden van pijnklachten.

U kunt in onze praktijk terecht voor een professionele behandeling van een brede waaier aan fysieke klachten. Of u nu kampt met spier-, rug- of gewrichtspijn, of moet revalideren na een operatie, wij ondersteunen u met de meest efficiënte technieken.
Mieke Vandenberghe en Stan Vangheluwe beschikken over 38 jaar ervaring in algemene kinesitherapie en verschillende behandelwijzen.
Contacteer ons vandaag nog voor:
lymfedrainage (bevordert de vochtdoorstroming en vermijdt vochtophoping in het lichaam)
endermologie (verbetert de conditie van de huid en bekampt cellulitis, littekens en vetophoping)
perinatale kinesitherapie of zwangerschapsbegeleiding
revalidatietechnieken bij blessures, rugproblemen, spier-, bot- en gewrichtspijn
Maak nu uw afspraak in onze praktijk!

7c2d2ea4-a426-41e6-8f78-61fed73379e7_BACKGROUND

Adres

Ons adres:

Overleiestraat 77 8500 Kortrijk