Uitvaarthuis Vangrunderbeek – Scherens uit Sterrebeek voor een respectvol afscheid

Wanneer u een dierbare verliest, zult u worden geconfronteerd met het regelen van niet-alledaagse zaken. U heeft al genoeg aan uw hoofd, dus het is prettig dat u bij deze omstandigheden kunt rekenen op uitvaarthuis Vangrunderbeek – Scherenseen voor een volledige dienstverlening van de begrafenisonderneming. Rouwcentrum Vangrunderbeek – Scherens houdt rekening met uw wensen en zal deze op een respectvolle, betrokken en stijlvolle wijze realiseren. Wij hebben niet alleen aandacht voor de praktische kant, maar ook zeker voor de persoonlijke kant. U kunt rekenen op een empathische houding bij de uitvaartbegeleiding.  U kunt bij het funerarium naast begrafenissen ook terecht voor onder andere grafzerken en rouwdrukwerk.

433.jpg - Vangrunderbeek - Scherens, Sterrebeek

Diensten van Vangrunderbeek – Scherens

U kunt bij ons rekenen op een ruime dienstverlening. Wij zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak om onze oplossingen zo goed mogelijk bij uw wensen aan te laten sluiten. Onder meer worden deze diensten verzorgd:

  • Overbrengen van de overledene naar ons funerarium en de laatste zorgen toedienen.
  • Regeling van de begrafenis: organisatie van de uitvaart of crematie.
  • Alle administratieve regelingen in gemeenten of stadhuizen
  • Rouwdrukwerk, helpen met het opstellen van de teksten voor de rouwbrief.
  • Bloemstukken, kransen, rouwboeketten in kunstzijde of natuurbloemen.
  • Wegnemen en terugplaatsen van grafzerken, herstellingen en restauratie.
  • Verkoop en plaatsen van nieuwe grafzerken

Voor meer informatie en andere diensten kunt u contact met ons opnemen. Alle werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd.

Uitgebreide voorbespreking

Vooraf aan de uitvaart, bespreken we met u de mogelijkheden. U kunt bij ons rekenen op een empathische houding. Door onze ervaring in het vak kunnen wij begeleiding op maat bieden. Zou u graag met ons in gesprek willen? U kunt hier ons vrijblijvend voor bellen. Wanneer wij een afspraak met u maken, kunnen wij dit bij u thuis laten plaatsvinden, maar ook bij ons op kantoor. Een gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij staan ten dienste van de nabestaanden ongeacht de woonplaats of de plaats van overlijden. U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken op (0032) 02 731 26 66. Wij helpen u graag op verschillende vlakken verder. Van de planning van de uitvaartceremonie tot een blijvende herinnering aan de overlede in de vorm van een mooi grafzerk.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Adres

Ons adres:

dorp 12, 1933 Sterrebeek

Telefoon: