Vanhollebeke Technics voor uw technische installaties in de regio Lichtervelde

Zoekt u een bedrijf dat op vakkundige wijze uw installatie kan onderhouden, vervangen of beheren? Dan bent u aan het goede adres bij Vanhollebeke Technics uit Lichtervelde. Het bedrijf biedt alle diensten aan voor arico installaties, warmtepompen lucht-lucht en lucht-water, ventilatiesystemen en bijbehorende elektriciteitswerken. Vanhollebeke Technics is een bedrijf met veel ervaring en kennis van de moderne installatietechnieken. Ze komen voor een eerste gesprek over de mogelijkheden binnen uw budget en houden zich aan de afspraken.

Alle kennis van warmtepompen aanwezig

U ziet uw eigen organisatie als een modern bedrijf. Logisch dat u voor vervanging en onderhoud van technische installaties hoge eisen stelt aan uw leverancier. Vanhollebeke Technics uit Lichtervelde is een gecertificeerd bedrijf. Er is vele jaren ervaring met alle kwalitatieve systemen in de markt. De focus ligt op zowel renovatie als nieuwbouw, particulier, residentieel en in overheids gebouwen of winkels voor het optimaliseren van het klimaat van de binnenruimte. Er is expertise met het plaatsen en gebruikmaken van warmtepompen. Voordelen van duurzame energieopwekking brengt Van Hollebeke Technics binnen uw bereik.

Aanpak vochtige ruimte met betere ventilatie

In alle projecten wordt nauw samengewerkt met beschikbare technici binnen uw organisatie. De eigen kennis van uw bedrijf wordt vervolgens volop benut en weer toegepast bij particulieren. Het gaat om elektriciteitswerken, renovatie, het plaatsen van laadpunten voor elektrische wagens, automatisatie en nog veel meer. Het dienstenaanbod is gevarieerd. Vernieuwen van uw elektriciteitskast, bijplaatsen van lichtpunten, stopcontacten of tuinverlichting. Ook kan het gaan om verzwaren van uw installatie, het aanpakken van vochtige ruimtes door verbetering van de ventilatie.

Vernieuwen van uw installatie door vakman

Wilt u uw huis verkopen. De keuring van uw elektriciteitsinstallatie is verplicht bij verkoop van uw huis. Kocht u net een huis waarvan het keuringsattest niet conform is? Dan dient u binnen 18 maanden uw installatie in orde te brengen en te laten herkeuren. Geen nood. De vernieuwing van uw installatie laat u best over aan een vakman. Vanhollebeke Technics renoveert uw installatie en staat u bij om snel en efficiënt aan alle regelgeving te voldoen. Het begint met een gesprek en een inschatting van de kosten. Daarna wordt een plan van aanpak gemaakt en kan de uitvoering van het project beginnen.

Adres

Ons adres:

St. Streuvelslaan 47 Lichtervelde

Internet:

-