U wilt toch ook een aangename tuin met zomers terras en/of een oprit? De meeste particulieren dromen hiervan… Maar de realisatie is heel dichtbij! Neem contact op met Verschueren B in Hoogstraten! Het bedrijf is uw aangewezen partner voor algemene klinkerwerken en diensten in en rond om uw tuin.

Bestratingen: Voor kwaliteitsvolle bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestraten de ruimte rond om uw nieuwbouw met het materiaal dat u wenst. Ook opritten, tuinpaden en terrassen behoren tot de mogelijkheden. Ook bestaande verhardingen kunnen worden vervangen.
Kunstgras: Een groen gazon het hele jaar door? Geen onderhoud? Dat kan, met kunstgras! Bij Verschueren B. leggen wij deze kunstgrassen voor u aan. Ook geven wij maar liefst 10 jaar garantie!
Tuinafsluiting: Wij doen ook aan tuinafsluiting. Zo kunt u op een geruststellende manier uw tuin afbakenen. Bij ons plaatsen wij uw tuinsafsluiting over verschillende lengten en afstanden. Ook de nodige poorten en deuren installeren voor een gebruiksvriendelijke toegang.
Tuinaanleg: Wij kunnen ook voor u de plannen van uw tuin nauwkeurig laten uitwerken, planten en bomen snoeien en zelfs een tuinhuis bouwen indien gewenst.
Voor vragen en/of advies contacteert u ons vandaag nog!

Adres

Ons adres:

Klinketstraat 21 B 2323-Wortel

Telefoon: