Fietsen Verschueren in Hoogstraten, van stadsfietsen tot fitness hometrainers; wij hebben het in huis

Bent u op zoek naar een vakman voor herstellingen van fietsen, onderhoud fiets en de verkoop van fietsen? Wees welkom bij Fietsen Verschueren in Hoogstraten. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop en het onderhoud van elk type fiets evenals fietsaccessoires. Wij bieden een ruim assortiment stadsfietsen, hybride fietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen, maar ook scooters en brommers. Ook voor tandems bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, voor een allround fietsenwinkel gaat u naar Fietsen Verschueren!

Waarom Fietsen Verschueren?

Bij Fietsen Verschueren staan we garant voor een uitstekende service op maat voor elke klant. Heeft u dringend onderhoud of een herstelling aan uw fiets of brommer nodig? Van maandag t/m vrijdag staan wij dagelijks vanaf 08:00 uur in de ochtend voor u klaar om u te helpen en op zaterdag vanaf 09:00 uur. Een afspraak is niet nodig. In onze winkel vindt u altijd een up to date aanbod kwalitatief hoogwaardige fietsen, brommers en scooters van bekende merken. Voor een origineel geschenk nodigen wij u uit eens een kijkje te nemen bij onze accessoires.

Van stadsfietsen tot tandem

Wij zijn van mening dat wij een geschikte fiets voor iedereen in ons assortiment hebben. Of u nu op zoek bent naar een solide stadsfiets voor naar school, boodschappen of naar het werk, een tandem of liever een extra steuntje ontvangt met een elektrische fiets. Wij hebben het allemaal. Kom langs voor een proefrit en ervaar zelf het gemak van een elektrische fiets! Voor de kinderen hebben wij fietsen in de leeftijdscategorie 3 t/m 12 jaar. Koopt u een fiets? Dan zorgen wij uiteraard voor de perfecte afstelling van stuur en zadel. Zo kunt u weer kilometers, comfortabel, vooruit.

Ook voor leuke accessoires

Bij een fiets horen natuurlijk accessoires. In onze winkel vindt u een gevarieerd aanbod. Van vrolijke fietshelmen en fietstassen, tot fietscomputers en snelheidsmeters. Wij bieden o.a. de volgende diensten en producten:

  • Elektrische fietsen
  • Kinderfietsen
  • Hybride fietsen
  • Stadsfietsen
  • Scooters
  • Brommers
  • Onderhoud fiets
  • Herstellingen van fietsen
  • Fietsaccessoires
  • Tandems

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Stadsfietsen - Verschueren Fietsen, Hoogstraten

Adres

Ons adres:

Vrijheid 150 2320 Hoogstraten

Telefoon: