Verva Bikes te Mortsel voor e-bikes, fietsen, racefietsen en accessoires

Verva Bikes verkoopt alle soorten fietsen zoals elektrische fietsen, racefietsen, koersfietsen, stadsfietsen, citybikes, mountainbikes en kinderfietsen. Ook verkoopt deze winkel in Mortsel vele fietsaccessoires en fietsonderdelen uit voorraad. Men kan rekenen op de professionele fietshersteldienst. Plooifiets, tandem, driewieler, hometrainer of andere droomfiets? Zij herstellen fietsen van alle merken ook al zijn ze elders gekocht. Voor kinderen zijn er stoere tot meisjesachtige fietsen. Toffe fietsen die volledig aan uw kinds noden voldoen.

Eerlijke prijzen en een degelijk aanbod

In 2017 werd de winkel vernieuwd en omgedoopt tot Verva Bikes. Ambities waren een compleet make over naar de moderne eisen. Het ging om een open werk atelier, moderne fietsen, groter aantal elektrische fietsen, service op de eerste plaats, alle herstellingen. Accessoires van degelijke merken. Fietskledij en helmen mochten niet ontbreken. Vaste service met een klein team, uitleg over de herstelling. Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten. Een uitgebreid gamma elektrische fietsen van verschillende topmerken. Een erkend Bosch service center met constante bijscholing voor de medewerkers.

Racefiets voor de sportieve beginner

Er is een ruime stock Shimano onderdelen. Kwaliteit fietsen zijn van de merken TREK, Thompson, FELT, Frappe en BFK. Zowel stadsfietsen, trekfietsen, MTB’s. Er is een ruim gamma Bontrager accessoires. Hier vindt u de fiets die bij u past, tassen accessoires, kledij, het beste koopje, het nieuwste model, slimme fietstips. Zij verkopen racefietsen voor de sportieve beginner als ook de absolute high-end topmodellen met alles daar tussen en helpen u persoonlijk om de fiets te kiezen die bij u past, zowel qua model als qua maat.

Veel informatie over elektrische fietsen

Op de website houdt Verva Bikes u op de hoogte van de nieuwste trends in de fietswereld met regelmatig reviews van trending toppics en producten die je fietsplezier verbeteren. Wilt u een elektrische fiets aanschaffen maar bent u door het grote aanbod de weg krijt? Waar moet de motor staan? In het voorwiel, centraal of op het achterwiel? Welke capaciteit moet de accu hebben? Welk type versnellingen moet de fiets hebben? U heeft daarvoor de juiste voorlichting nodig.

Kom langs bij Verva Bikes aan de Edegemsestraat 109 in Mortsel of bezoek de website voor informatie over de laatste strends.

 

Adres

Ons adres:

Edegemsestraat 109, 2640 Mortsel, België

Telefoon: