Vloerwerken Kegels BVBA in Sint-Gillis-Waas, voor het plaatsen en verkoop van al uw tegels

Wilt u nieuwe vloer- of wandtegels plaatsen en bent op zoek naar een ervaren tegelzetter? Wees welkom bij Vloerwerken Kegels BVBA in Sint-Gillis-Waas. Wij verzorgen het hele traject, vanaf het uitkiezen van een passende tegel tot het plaatsen evenals het tegelonderhoud. U kunt bij ons terecht voor badkamertegels, vloertegels, wandtegels en terrastegels. Naast tegelverkoop en tegel plaatsing, kunt u ons ook inzetten voor tegel onderhoudsproducten en chapewerken.

Vloerwerken Kegels BVBA, Sint-Gillis-Waas

Wie is Vloerwerken Kegels?

Bij Vloerwerken Kegels hebben we passie voor ons vak en dat ziet u terug in ons werk. Wij werken altijd met producten van topkwaliteit en hebben net zoveel aandacht voor de afwerking, schoonmaak en onderhoud als voor uw nieuwe vloer of wand. Persoonlijke begeleiding staat bij ons altijd centraal, ook nadat de verkoop of plaatsing gerealiseerd is. Wij bieden een assortiment van vloer- en wandtegels voor binnen en buiten, vol keramisch of natuursteen. Wat u ook wenst, wij hebben het zeker in huis.

De voordelen van tegels

Naast dat tegels hygiënisch zijn in gebruik, zijn tegels ook duurzaam. Van alle soorten vloerbedekking gaan tegels het langste mee. Lelijke brand-, olie- of wijnvlekken zijn verleden tijd met een tegelvloer en heeft u vloerverwarming? Dan is dat voor tegels geen enkel probleem. Buitentegels zullen bovendien niet verkleuren door de zon, of scheuren bij vorst, waardoor u zowel binnenshuis als buitenshuis kiest voor een onderhoudsarm product. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Voor elke ruimte geschikt

Of u nu op zoek bent naar nieuwe tegels voor uw woonkamer, keuken, terras of badkamer, tegels zijn in elke soort stijl, formaat en kleur verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende legpatronen voor een speciaal effect. Kom langs in onze showroom en laat u voorzien van een persoonlijk advies. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Verkoop van wand- en vloertegels
  • Plaatsing van tegels
  • Verkoop van onderhoudsproducten voor  tegels

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of wenst u vrijblijvend een offerte? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen, gebruik maken van het contactformulier op onze website en ons telefonisch bereiken. Tot ziens in onze showroom in Sint-Gillis-Waas.

Adres

Ons adres:

Kattestraat 8 9170 Sint-Gillis-Waas

Telefoon: