Voyages and More voor onvergetelijke reizen op maat

Wilt u eens wat anders dan een zon-zee-strand vakantie aan een populaire badplaats? Voyages and More biedt unieke reizen op maat die u nooit zal vergeten. Van thema reizen tot luxe reizen op maat: u vindt het allemaal bij Voyages and More. Oprichtster Christel Smeulders heeft een passie voor cultuur, mens en dier. Dit ziet u terug in de unieke reizen die zij samenstelt. Graag gaat zij met u in gesprek voor een persoonlijk reisadvies op maat. Ga voor Voyages and More en kies voor bijvoorbeeld beleefreizenreizen over het waterbetekenisvolle reizen of speciale pakketjes.

Unieke reizen naar veel bestemmingen

Bij Voyages and More bent u gegarandeerd van een unieke reis. Of u nu kiest voor Italië of Myanmar: met veel zorg worden bijzondere verblijven en originele activiteiten gekozen. Zo leert u het land van bestemming op een manier kennen die voor menig toerist verborgen blijft. U kunt kiezen voor reizen op maat, maar het is ook mogelijk om voor rondreizen te kiezen die al zijn samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een reis naar Cambodja en ontdek de geheimen van Ankor, ontdek de wijnlanden in Zuid-Afrika, of kies voor Montengro met eindeloze geografische diversiteit.

Buitengewoon en voorbij het gebaande pad

Of u nu kiest voor individuele rondreizen of thema reizen: u bent verzekerd van een unieke reis. Bij Voyages and More kunt u rekenen op persoonlijk contact en een duurzame aanpak, een inspirerende en verrijkende reis en reisadvies op maat naar de mooiste plekjes van de wereld. Laat al uw zorgen uit handen nemen door Voyages and More en het enige dat u hoeft te doen is genieten- vakantiestress is verleden tijd. Klanten die u voor zijn geweest, zijn enthousiast over de ervaring met de persoonlijk reisadviseur: “Bedankt voor de twee fantastische reizen. Twee werelden vol met contrasten, maar beide even indrukwekkend. De keuze van bestemming kon niet beter, de organisatie was top!”

Filosofie van Voyages and More

Voyages and More biedt u een rijke en duurzame ervaring van uw vakantiebeleving. Dit is geworteld in hun liefde voor mensen, bestemmingen, culturen, landschappen en dieren in het wild. De authentieke reizen stimuleren contact met de lokale gemeenschap, waardoor zij genieten van werk, inkomsten en manieren om hun cultuur, omgeving en erfgoed te bewaren. Voyages and More is een onafhankelijk en mobiel reiskantoor met een persoonlijke service. Ook wordt uw geld beschermd door Amlin Europe nv.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Voyages and More, Diest

Adres

Ons adres:

Broekstraat 173 3294 Diest (Molenstede)